FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Fostul președinte al Rapidului a ieșit la atac: „E o mare greșeală numirea lui Bergodi” + Ce spune despre Mutu: „Nu se poate așa ceva”

Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Rapid, contestă numirea pe banca echipei din Giulești a lui Cristiano Bergodi
Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Rapid, contestă numirea pe banca echipei din Giulești a lui Cristiano Bergodi

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 21:55 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 23:04

Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Rapid, contestă numirea pe banca echipei din Giulești a lui Cristiano Bergodi.

Fostul oficial alb-vișiniu atacă și conducerea Rapidului, din cauza deciziei de a-l lăsa pe Adrian Mutu să plece gratis, fără să plătească clauza de 200.000 de euro din contract.

Împăcare în Giulești » Marius Șumudică a făcut anunțul: „M-a sunat Daniel Niculae, ne-am înțeles”
RAPID
Împăcare în Giulești » Marius Șumudică a făcut anunțul: „M-a sunat Daniel Niculae, ne-am înțeles”

Dinu Gheorghe: „E o mare greșeală numirea lui Bergodi”

„E o mare greșeală numirea lui Bergodi, nu a câștigat mari trofee în România. Are două Cupe și o Supercupă. Se vede încă o dată că povestea conducerii Rapidului cu Pancu sau Șumudică se închide. Ei nu sunt doriți acolo. Ei acum să își asume și numirea lui Mutu, să spună că au greșit. E o greșeală pentru că a ales să plece acum, nu după ultima etapă. A mai și prelungit, apoi pleacă. 

Nu e Mircea Lucescu, pe care l-a luat Inter. Și Rapid a vrut să scape de el. Nu poți renunța la 200.000 de euro. «Păi, stai bă puțin. Pleci și fără clauză? Păi du-te, că vrem să scăpăm de tine». Galeria a acceptat ce a fost anul trecut, dar din prima etapă se schimbă lucrurile privind comportamentul galeriei. Va fi foarte greu dacă nu performează imediat. 

Nu cred că Bergodi poate rezolva problemele. A avut două mandate la Rapid, nereușite. Nu am dușmănie cu nimeni, dar cei care conduc clubul ar trebui să se se comporte altfel. Dacă nu vor comunica și nu vor ieși să spună ce s-a întâmplat, se va întoarce totul împotriva lor. 

Trebuiau să zică: «Mutule, nu pleci». La un club ca Rapid pui clauză la mișto, 200.000 de euro?”, a declarat Dinu Gheorghe, la „Digi Sport Special”.

Dinu Gheorghe pune tunurile pe conducerea Rapidului: „Nu se poate așa ceva”

Dinu Gheorghe a continuat: „La clubul Rapid, pe lângă ceea ce fac cei din conducere, un rol important îl are tribuna. Anul trecut au beneficiat de un credit. Nu se poate așa ceva. Să răspundă cine l-a lăsat pe Mutu să plece. Orice antrenor din România termina pe locurile 5-6 cu echipa asta și cu 12.000 de suporteri în spate. 

În momentele astea nimeni nu iese în față. La victorie, toată lumea sare în sus. Niculae nu a zis nimic de 3 zile. Șucu vorbește de transparență, dar nu zice nimic”.

Citește și:

Rapid pune la punct detaliile pentru a instala noul antrenor. Revine în Grant la 8 ani distanță de la precedentul mandat
RAPID
Rapid pune la punct detaliile pentru a instala noul antrenor. Revine în Grant la 8 ani distanță de la precedentul mandat
Opinie clară a unui fotbalist legendar: „Nu de asta pleacă Mutu de la Rapid, să fim serioși”
RAPID
Opinie clară a unui fotbalist legendar: „Nu de asta pleacă Mutu de la Rapid, să fim serioși”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
malinas
malinas  •  09 Iulie 2023, 02:38

Daca Sumudica va ajunge la Rapid antrenor se va alege praful.La Rapid nu este nevoie de GOLĂNIILE lui Sumudica!!!El nu mai antreneaza de foarte mult timp fiind ocupat mai tot timpul cu...circul!Iar galeria sa-si vada de treburile ei si nu de banii investitorilor.Şucu este om de afaceri,stie sigur ce conduce si cu siguranta nu are nevoie de parerea mea,a galeriei sau a altora.

barabant72
barabant72  •  08 Iulie 2023, 10:48

Din cate se stiu, Copos a profitat de Rapid si nu invers .Cat priveste noua conducere, acestia vor sa scape de asemanarea cu o anumita etnie a echipei ceea ce cu Sumi nu se putea ,iesirile lui fiind tipice aceste etnii dupa cum s-a vazut la tv .Mutu,desi dadea impresia ca ar putea sa incurce putin Farul ,nu a facut-o ,probabil avand si el nevoie in campionatul viitor de ei ,sprijinul primindu-l daca Rapidul cumpara ceva de la Farul .Aici nu s-au inteles dirigiuitorii Rapidului si,s-a produs ruptura .De ,finul se intelesese cu nasul dar nu a iesit .

valihaita
valihaita  •  08 Iulie 2023, 09:55

Eu cred ca jocul Rapidului o sa aiba de suferit cu Bergodi! Sumudica ar fi fost cel mai potrivit antrenor al Rapidului .

Vezi toate comentariile (15)
Comentează