FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Împăcare în Giulești » Marius Șumudică a făcut anunțul: „M-a sunat Daniel Niculae, ne-am înțeles”

Marius Șumudică +12   FOTO
Marius Șumudică

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 20:47 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 20:53

Marius Șumudică a dezvăluit că a fost sunat de Daniel Niculae, președintele Rapidului, iar cei doi s-au împăcat.

Fostul antrenor de la Al Raed declarase în mai, la podcastul GSP Profu' de Sport, că nu s-ar vedea lucrând la Rapid cât timp Niculae va fi în club. Acum, Șumudică a declarat că s-a împăcat cu președintele clubului din Giulești

Își pun iar suporterii în cap? » Șumudică vrea la Rapid, dar nu e pe placul șefilor! Reacția fermă dinspre peluză: „Cu el putem câștiga campionatul!”
RAPID
Își pun iar suporterii în cap? » Șumudică vrea la Rapid, dar nu e pe placul șefilor! Reacția fermă dinspre peluză: „Cu el putem câștiga campionatul!”

„Azi am avut o discuție cu Niculae, am avut o discuție despre ce s-a întâmplat. Au fost nemulțumiri la un moment dat, am bătut palma, ne-am împăcat, suntem bărbați. El m-a sunat și ne-am înțeles, nu păstrăm ranchiună”, a declarat Marius Șumudică la „Liga Digi Sport”.

VIDEO. Marius Șumudică, la „Profu' de Sport”: „Cu Daniel Niculae nu voi putea lucra niciodată. L-aș pune pe Dani Coman președinte la Rapid”

Spre finalul lunii mai, într-o ediție specială a podcastului „Profu' de Sport”, filmată în Arabia Saudită, Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei Sporturilor, l-a chestionat pe Șumudică în legătură cu o posibilă revenire la Rapid. Antrenorul a oferit un răspuns direct: „Nu voi putea lucra niciodată cu Daniel Niculae”.

- Dacă prin absurd, că zici că nu se pune problema acum, te-ai întoarce la Rapid, ai putea să lucrezi cu Săpunaru și cu Daniel Niculae?
- Săpunaru e copilul meu. Dar cu Daniel Niculae nu. Eu cu Daniel Niculae nu voi putea lucra niciodată.

- Dar v-ați „curentat” undeva, a fost un moment care...?
- Nu ne-am „curentat” niciodată. Este decizia mea: nu vreau să lucrez cu Daniel Niculae. Eu dacă aș ajunge la Rapid vreodată aș lucra numai cu Dani Coman, dar acolo există un conducător, un investitor, care se numește Dan Șucu și care are o relație foarte bună cu Daniel Niculae. Eu îl respect pe Daniel Niculae, n-am nimic cu el, l-am avut coleg când eram și eu jucător, apoi l-am și antrenat, n-am niciun fel de problemă, dar nu mă văd lucrând cu el. Nu mă văd.

- Adică nu sunteți compatibili.
- Da, nu suntem compatibil. Eu dacă aș veni, de exemplu, să mă bat pentru campionat la Rapid peste 5 ani de zile, una din condiții ar fi să vin cu Dani Coman președinte. Asta e condiția pe care aș pune-o.

Marius Șumudică: „Sper să îl prind și eu pe Dan Șucu la Rapid”

- Ai un un termen la care te-ai gândit, până la ce vârstă ți-ai propus să ajungi la Rapid, să iei campionatul ăsta promis?
- Depinde și de circumstanțe, depinde ce se întâmplă, depinde unde voi fi, dacă sunt liber la momentul respectiv. 

- Am vorbit un pic mai devreme despre Dan Șucu. Te-ai vedea lucrând cu un astfel de profil de conducător? Corporatist, elegant, distant, pe când tu ești pe spectacol și pe implicare emoțională.
- Este un om care plătește salariile la zi, este un om care a făcut pentru Rapid cele mai bune condiții de pregătire cum nu au fost niciodată, Rapid zboară numai cu avionul în toate deplasările, dă banii la zi, prime... Ce să îți dorești mai mult? Păi în momentul de față nu există nicăieri condiții ca la Rapid și la Craiova. Rapidul nu întârzie o zi cu banii. O zi! Și asta e... jos pălăria pentru el! Bravo lui, bravo domnului Șucu! Și să dea Dumnezeu să rămână cât mai mult la Rapid și să îl prind și eu odată.

Pentru mine a existat un singur target în viața mea: să iau campionatul, să ajung să joc la Rapid. În primul rând, îmi doream să ajung să joc la Rapid. 

Mai rămâne să-l iau ca antrenor. Și o să-l iau! Îl voi lua ca antrenor cu Rapidul! Dacă echipa va avea stabilitate financiară, ceea ce se întâmplă acum, și dacă voi avea șansa să lucrez cu domnul Șucu într-un viitor... cu siguranță voi ajunge să iau campionatul și cu Rapid. 

- Marius Șumudică, în podcastul GSP

Citește și: 

Opinie clară a unui fotbalist legendar: „Nu de asta pleacă Mutu de la Rapid, să fim serioși”
RAPID
Opinie clară a unui fotbalist legendar: „Nu de asta pleacă Mutu de la Rapid, să fim serioși”
Adrian Mutu pleacă de la Rapid! A acceptat oferta celor de la Neftchi Baku și merge să semneze contractul
Rapid
Adrian Mutu pleacă de la Rapid! A acceptat oferta celor de la Neftchi Baku și merge să semneze contractul

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (40)
costeltudor
costeltudor  •  08 Iulie 2023, 13:25

Vedeți , NU are nici o calitate la RAPID și deja a provocat un scandal ! Asta este BUFONUL și din acest motiv , eu consider ca NU are ce cauta la Rapid !!! Rapid NU are nevoie de CIRC !!! Asta trebuie sa înțeleagă și pupincuristii lui , corsicanu , raducanu și bocciu !!!

costeltudor
costeltudor  •  08 Iulie 2023, 13:06

Este REVOLTĂTOR , acest BUFON care NU este pe nici o funcție la Rapid , !!!deja a creiat un scandal !!! Bineînțeles ajutat de pupincuristii lui raducanu , corsicanu și bocciu ! Eu personal consider ca Rapid NU are nevoie de CIRC, deci nici de BUFON

mihalachy
mihalachy  •  08 Iulie 2023, 09:45

rapid va FI TESTUL LUI , PENTRU TOATA VIATA, DACA NU REUSESTE E PIERDUT, ORICUM EL NU MAI ANTRENEAZA IN ROMANIA , ! ba nu mai antreneaza de loc- sta cu familia!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează