FOTBAL  »  Superliga  »  FALIMENT

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova, George Ilinca, a declarat că decizia de intrare în faliment a clubului este greşită

Articol de GSP - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 21:23

După ce Adrian Mititelu a anunţat că decizia de intrare în faliment a Universităţii Craiova va fi anulată, George Ilinca, fost preşedinte al clubul a declarat că echipa nu trebuia să fie declarată falimentară.
Ilinca, fost preşedinte al A.S F.C Universitatea Craiova şi fost acţionar principal al SC Universitatea Club Fotbal SA, a dat o declaraţie pentru organele de cercetare că decizia de a falimenta clubul este una greşită. Acesta a spus că datoria pe care o cer cei de la Eurexpo SRL Tîrgu Mureş o invocă nu are legătură cu clubul de fotbal, ci cu o altă societate, potrivi site-ului ediţie.ro.

"Declar următoarele:
La data de 29.10.1997 am înfiinţat societatea SC Universitatea Club Fotbal SA Craiova, J16/1105/1997.
În cadrul societăţii am avut calitatea de acţionar şi administrator.SC Universitatea Club Fotbal SA, J16/1150/1997, s-a asociat cu AS FC Universitaeta Craiova (asociaţie non-profit ).
SC UNIV CLUB FOTBAL SA avea ca obiect de activitate finanţarea echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA.
La data de 10.10.1999, conform contractul nr. 1003, SC UNIV CLUB FOTBAL SA a achiziţionat de la EUROEXPO TÎRGU MUREŞ, în mai multe etepe, echipament pentru activitatea specifică, pe bază de facturi emise de furnizor.
În anul 2000, clubul a fost preluat de alte persoane, iar eu m-am retras din societate. Cotractul cu SC EUROEXPO TÎRGU MUREŞ rămînînd în derulare.
Am aflat ulterior că SC EUROEXPO TÎRGU MUREŞ, în mod eronat, s-a îndreptat în instanţă împotriva unei alte societăţi comerciale cu nume asemânător (FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA).
Menţionez, de asemenea că SC UNIVERSITATEA CLUB FOTBAL SA a intrat în anul 2003 în procedura de faliment şi ştiu că SC EUROEXPO TÎRGU MUREŞ figura în balanţa creditorilor.
Firma a fost radiată din lista societăţilor comerciuale în data de 08.10.2009.
Aceasta îmi este declaraţia pe care o dau, o susţin şi o semnez, iar cele consemnate corespund adevărului" , este declaraţia dată de Ilinca.

Citeşte şi: Adrian Mititelu susţine că decizia de faliment a Universităţii Craiova va fi anulată

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
granjan
granjan  •  20 Ianuarie 2015, 00:08
Postat de fcu1948 pe 16 Ianuarie 2015, 20:02

Repet, poate veți pricepe și voi ăștia cu creierul căt gămălia de la lac - Ilinca a avut 2 societăți comerciale, una avea CIS-ul și implicit echipa de fotbal, iar cealaltă finanța activitatea de fotbal. Ilinca a dat țeapă celor de la EURO EXPO cu firma care doar finanța activitatea sportivă, dar care nu era înregistrată în Registrul Asociațiilor sportive și implicit nici aflilită la FRF. Mititelu a preluat activitatea de la firma care avea CIS-ul, deci cea care are continuitate. Clonă e doar una, cea fondată în 2013 de lărguța și inculpatul sandu mircea .

Ma faci sa rad.. ai multe lacune, insa iti subliniez doar asa, aleatoriu, cateva dintre ele. 1. Cum arata gamalia unui lac? 2. Cum poti inscrie o firma in Registrul Asociatiilor sportive? trecand peste asta, fiindca este la mintea cocosului ca nu se poate, atata vreme cate exista o legatura de cauzalitate intre firma si Asociatie, pe de o parte, si EuroExpo pe da alta. Eu nu am vazut contractul, dar cu siguranta ca sunt trecute acolo si firma, si Asociatia ca si parti contractante. 3. A preluat idolul tau vreo firma de la Ilinca? Nu cumva de la Dinel? si daca da, oare cunosti detaliile tranzactiei ?

fcu1948
fcu1948  •  16 Ianuarie 2015, 20:02
Postat de granjan pe 16 Ianuarie 2015, 09:42

De unde rezulta ca Stiința lui Mititelu (FCU) nu este altceva decât o clonă, care are în palmares două retrogradări. Din două una: fie FCU este continuatoarea societății lui Ilinca, deci are în pasiv datoria către EUROEXPO, fie nu este continuatoarea, și atunci este o clonă are a fost primită direct în Liga 1.

Repet, poate veți pricepe și voi ăștia cu creierul căt gămălia de la lac - Ilinca a avut 2 societăți comerciale, una avea CIS-ul și implicit echipa de fotbal, iar cealaltă finanța activitatea de fotbal. Ilinca a dat țeapă celor de la EURO EXPO cu firma care doar finanța activitatea sportivă, dar care nu era înregistrată în Registrul Asociațiilor sportive și implicit nici aflilită la FRF. Mititelu a preluat activitatea de la firma care avea CIS-ul, deci cea care are continuitate. Clonă e doar una, cea fondată în 2013 de lărguța și inculpatul sandu mircea .

fcu1948
fcu1948  •  16 Ianuarie 2015, 19:56
Postat de steaua.libera pe 16 Ianuarie 2015, 03:52

Mititelu avea mai multe societati (cu nume asemnator celui al soc. 'mama', la deruta) cu care "jongla". Facea contracte, nu le onora, iar apoi falimenta societatile. La fel a facut si aici. Cea mai amuzanta parte e aia cu "EUROEXPO, în mod eronat, s-a îndreptat în instanţă împotriva unei alte societăţi comerciale cu nume asemânător (FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA)" Gen "prietene, te-am tepuit cu acte. N-ai fost atent cu cine ai semnat, te-ai fript"

Bârsano ești pe lângă subiect! Datoriile către EURO EXPO le-a făcut Ilinca, adică cel care a deținut Universitatea Craiova înaintea lui nețoiu și staicu. La vremea respectivă Mititelu era probabil prin galerie cu steagul, nici nu visa că va ajunge patron al Universității Craiova. Nu-i Mititelu ușă de bisrică, ba din contră, dar datoria către EURO EXPO nu a făcut-o el și cei și mai important, nu are legătută cu firma care deținea echipa de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează