GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Adrian Mititelu dă prima mare lovitură a anului 2015! Susţine că falimentul Universităţii Craiova va fi anulat şi vine cu dovada

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 20:19

Adrian Mititelu refuză să o lase pe Universitatea Craiova să dispară. Într-un comunicat postat pe site-ul ediţie.ro, patronul "Ştiinţei" anunţă faptul că decizia de faliment a echipei sale, rămasă irevocabilă în urma deciziei Curţii de Apel Braşov, din toamna trecută, va fi anulată. 

Finanţatorul oltenilor susţine că a depus o cerere către Tribunalul Braşov, care are termen pe 4 februarie, şi va fi soluţionată favorabil.

Mititelu a publicat mai multe acte prin care vrea să dovedească faptul că spusele sale sînt atevărate. Acestea pot fi citite AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (71)
protoss
protoss  •  15 Ianuarie 2015, 22:42

crezui ca e 1 aprilie :)) nici el nu crede tampeniile astea

danyla
danyla  •  15 Ianuarie 2015, 11:53

GSP, iarasi il bagati in seama pe tembelul asta !!! ... Stiu ca sunteti partizanii lui, altfel nu ati fi cenzurat cuvantul "boovean" si toate derivatiile acestuia !!! ... Nu stiu daca a citit cineva articolul !!! ... Se aduc argumente ca nu firma lui era cea care avea datorii catre EUROEXPO Tg Mures, ci firma lui Ilinca !!! ... Intrebarea este urmatoarea !!! ... Din multitudinea de firme care spun ei ca a detinut brandul, are vreuna legatura cu Universitatea Craiova ??? ...

craioveanu91
craioveanu91  •  15 Ianuarie 2015, 10:48

medicamente:)) micul mai traieste?

Vezi toate comentariile (71)
Comentează