FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fotbalist de la FCSB, chemat la naționala Moldovei! Mijlocașul deține și cetățenia română

Foto: fcsbacademy/facebook.
Foto: fcsbacademy/facebook.

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 18:48 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 19:31

Cătălin Sajin (17 ani), jucător la Academia lui FCSB, a fost convocat la naționala de tineret a Moldovei de selecționerul Vitalie Culibaba.

Mijlocașul ofensiv al roș-albaștrilor, care deține dublă cetățenie, moldovenească și română, a fost convocat în această săptămână la naționala U18 a Republicii Moldova pentru un cantonament de pregătire la Vadul lui Vodă. 

În cadrul stagiului de pregătire, jucătorii antrenați de Vitalie Culibaba vor disputa și un meci amical împotriva echipei Sporting Trestieni, locul doi în Divizia A, informează site-ul oficial al Federației Moldovenești de Fotbal. 

Sajin a fost adus de FCSB în vara acestui an de la echipa Sport Team București și se anunță a fi un jucător de perspectivă. 

Fotbalist de la FCSB, chemat la naționala Moldovei! Mijlocașul deține și cetățenia română
Cătălin Sajin

Sajin, convocat și la naționala României U16 în urmă cu doi ani 

Cătălin Sajin a fost convocat și la naționala U16 a României în urmă cu doi ani, când tânărul fotbalist evolua pentru ACS Sport Team București. 

Reprezentativa Under 16 a României, formată din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2004, disputa la acea vreme o ”dublă” amicală în compania selecționatei Ciprului. 

Naționala U16, pregătită pe atunci de Daniel Mogoşanu, a învins Cipru, scor 4- 1, în cadrul unei partide amicale disputate la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea.

FCSB, meci cu Hunedoara în Cupă

Roș-albaștrii debutează în noul sezon de Cupa României în deplasare împotriva formației de Liga 3, CS Hunedoara. 

Meciul este așteptat cu mare interes de fanii echipei. Chiar dacă stadionul inaugurat în 1960 are o capacitate de circa 16.000 de locuri, au fost scoase la vânzare doar 9.000 de bilete. Dintre acestea se vânduseră peste 5.000 cu trei zile înainte de meci.

Duelul cu FCSB din Cupă aduce și o premieră pentru Hunedoara. Acesta va fi primul meci din istoria orașului care se va juca în nocturnă! 

Autoritățile au semnat deja toate documentele pentru a închiria o instalație mobilă de nocturnă, care a început din acest weekend să fie montată. Patru schele cu înălţimea de 22 de metri fiecare, 90 de lămpi, cu o putere de 2.000 W fiecare.

Interes major și măsuri antispeculă

Biletele se pot cumpăra de la casieria Ștrandului Municipal, între orele 12:00 și 19:00. Prețul unui tichet este de 30 de lei, iar elevii până la vârsta de 18 ani au acces gratuit, pe baza carnetului vizat pe anul în curs.

Pentru cei care nu sunt vaccinați, este obligatorie prezența unui test negativ, iar cine vrea îl poate face la intrarea în arenă contra sumei de 30 de lei. 

Dată fiind cererea foarte mare, în încercarea de a preveni posibile tentative de speculă, se vor vinde maximum cinci bilete fiecărei persoane care se prezintă la casierie.

Trebuie să pregătim meciul de Cupă, este importantă din două motive: pentru suporteri, care pun preţ pe acest lucru şi ştiu eu asta. Iar al doilea motiv pentru club, pentru istorie. 
- Edward Iordănescu, antrenor FCSB

Citește alte știri din Liga 1:

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/faza-etapei-9-in-cfr-cluj-universitatea-craiova-10-642356.html

Gică Hagi, anunț despre viitorul stadion de la Constanța: „În doi ani, așteptăm să avem suporteri de la 15 mii în sus”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close