FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CRAIOVA 1-1

Fotbaliștii Astrei se revoltă: „Sunt probleme ca la Dinamo, dar nu interesează pe nimeni!”

Mihai Răduț (30 de ani, mijlocaș ofensiv) a acuzat problemele financiare ale Astrei, imediat după finalul partidei cu Craiova (1-1). +9   FOTO
Mihai Răduț (30 de ani, mijlocaș ofensiv) a acuzat problemele financiare ale Astrei, imediat după finalul partidei cu Craiova (1-1).

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 23:04 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 23:25

Mihai Răduț (30 de ani, mijlocaș ofensiv) a acuzat problemele financiare ale Astrei, imediat după finalul partidei cu Craiova (1-1).

Toate detaliile despre Astra - Craiova 1-1, AICI

„Cred că am obosit să vorbesc pe subiectul ăsta. Știe toată lumea care sunt problemele. Sunt aceleași probleme ca la Dinamo, de exemplu. Acolo se vorbește mai mult, dar la noi, nefiind o echipă de tradiție și cu mulți suporteri, nu prea interesează pe multă lume.

Sunt promisiuni. Sperăm să se rezolve, dar nu vreau să comentez mai mult. E treaba conducerii, să fie liniște la echipă și noi să adunăm puncte. Când sunt probleme pe mai multe părți, e mai greu să emiți pretenții. Automat, atunci când ai un eșec, ai în cap treaba asta, că nu ți se oferă toate condițiile, ai un alibi. 

În România sunt jucătorii obișnuiți așa din cauza vechiului sistem și consider că trebuie să se schimbe atât de la noi, dar, în principal, de la oamenii care conduc acest sport”, a declarat Răduț, citat de digisport.ro.

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+5 FOTO

Nu știu ce înseamnă liniște. Ni s-au promis anumite lucruri, nu s-au concretizat. Încă așteptăm. Trebuiau să se concretizeze înaintea meciului cu FCSB. Am așteptat, dar n-au mai venit banii. Îl luăm în brațe pe clasicul „să sperăm”
Valerică Găman, fundaș Astra

Sunt probleme financiare, prime care nu s-au dat, salarii. Dar am promisiuni de la domnul Niculae că se va rezolva totul. Acum două zile am vorbit cu dânsul
Eugen Neagoe, antrenor Astra

Bogdan Mara, reacție „la cald” după Astra - Craiova 1-1

Citește mai multe știri despre Astra - Craiova 1-1:

Sorin Cârțu, ironic după Astra - Craiova 1-1: „Au fost mai aprigi cu noi decât cu Steaua. Găman a rămas pe teren acum, e de apreciat”

Budescu, declarații tari după egalul cu Craiova: „Joi ni se dezgheață picioarele! Sunt -15 grade”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
demolarii
demolarii  •  19 Ianuarie 2021, 10:32

Problema e de organizare. FRF și LPF sunt conduse de oameni incapabili să aibă rezultate mai bune. În Liga I echipele supraviețuiesc de pe o zi pe alta, pana intra ceva bani din drepturile Tv. De venituri din sponsorizări nu se pune prea multe sperante atât pentru Liga I cat si pentru Liga a 2-a. Si atunci cum sa ai o echipă performanta? Ce tânăr mai vrea sa fie fotbalist? Impresari se laudă cu sumele câștigate, în rest e sărăcia. Si , și pe asta o lustruiesc ....

prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  19 Ianuarie 2021, 06:25

Un împrumut de la *** gg și se rezolva

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  19 Ianuarie 2021, 02:04

Pai voi nu aveti DDB-ul vostru ba, DAG, sa dea bani lui Niculaie Securaie sa decida pe banii fanilor? Ca lu' Cortacero ii merge!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează