LIGA 1  ·  FC HERMANNSTDT

Fotbaliștii lui Hermannstadt, blocați în casă de deciziile propriului club: „Nu putem să-i chemăm la pregătiri, ar fi caz penal!”

Fotbaliștii lui Hermannstadt vor putea reveni la antrenamente abia după ridicarea Stării de Urgență +27 FOTO
Fotbaliștii lui Hermannstadt vor putea reveni la antrenamente abia după ridicarea Stării de Urgență

Articol de - Publicat vineri, 01 mai 2020 12:13

Fotbaliștii lui Hermannstadt vor sta acasă până la ridicarea stării de urgență. „Nu ne putem antrena nici câte trei, cum fac alții, pentru că jucătorilor le-am suspendat contractele”, explică președintele Iuliu Mureșan.

În vreme ce alte cluburi din Liga 1 și-au reluat pregătirile cu antrenamente în grupuri de câte trei, vezi Craiova sau FCSB, sibienii nu s-au mișcat deocamdată din casă. Motivul este alegerea făcută de conducători și acceptată de jucători la oprirea campionatului. 

Altfel decât Craiova, CFR sau FCSB, care au evitat șomajul tehnic, la Hermannstat s-a decis suspendarea contractelor și prelungirea lor ulterioară exact cu perioada cât durează starea de urgență. „Acesta e motivul pentru care noi nu ne putem permite să-i chemăm pe rând la pregătiri, cum fac alții. Antrenament înseamnă muncă și contravine legii", a precizat președintele Iuliu Mureșan. 

Iuliu Mureșan: „Până pe 16 mai, nu facem nimic!”

Oficialul sibian spune că el nu vrea să riște, așa cum a făcut FCSB, care a convocat jucătorii la baza din Berceni: „Am răspunde penal. Până la ridicarea stării de urgență, pe 16 mai, nu facem nimic. Apoi, dacă se va putea, ne gândim la un cantonament de două săptămâni".

500 de europrimesc lunar, de la stat, jucătorii lui FC Hermannstadt pe perioada stării de urgență. La fel președintele Iuliu Mureșan și antrenorul Vasile Miriuță

GALERIE FOTO. Imagini noi de la stadioanele Arcul de Triumf, Giulești și Ghencea

+28 FOTO

VIDEO. Fanii au decis: ECHIPA DECENIULUI din Liga 1

Citește mai multe știri despre Liga 1:Un bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1