FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Fotbalistul din Liga 1 pentru care mingea are colţuri: "E pictor fără şevalet, nu te poţi supăra pe el" :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 noiembrie 2013 17:17

Liga 1 oferă fotbalişti unicat în fotbalul mondial. Nu, nu e vorba de Generaţia de Aur, nici măcar de Steaua '86. Sînt acei jucători care te ridică de pe scaun din cu totul şi cu totul alte motive.

După ce în urmă cu 7 luni l-am cunoscut cu Mike Temwanjera, fotbalist aflat la a treia dantură, acum a venit rîndul lui Adrian Pătulea să fie caracterizat de fostul finanţator al Vasluiului, Adrian Porumboiu.

"Nu te poţi supăra pe Pătulea"
Dacă de zimbabwean am aflat că e mai bătrîn decît fostul mare arbitru, Porumboiu avînd 63 de ani, spre deosebire de cei 31 declaraţi de Mike , Pătulea e un caz cu totul şi cu totul special. E primul fotbalist care sfidează legile fizicii.

"Joacă atît cît poate şi el. N-avem ce să-i reproşăm, avem alţii mai artişti decît el. Pătulea e pictor fără şevalet. Avem unii care n-au nici pensulă, nici creioane colorate. N-au nici un fel de treabă, aşa că Pătulea nu-i o problemă.

El măcar joacă atît cît poate, aleargă cît poate. N-ai ce să-i spui. Atîta ştie! Nu te poţi supăra pe el. Mingea asta e năzdrăvană cîteodată, nu stă aşa cum trebuie. Pentru el a fost cu colţuri azi", i-a creionat Adrian Porumboiu portretul lui Pătulea la DolceSport.

Cine e cu adevărat Adrian Pătulea? E atacantul acela fugit în Anglia care a făcut genuflexiuni cu soţia în spate pentru a prinde un contract în ligile inferioare. Da, chiar a mers! Întreaga poveste a "pictorului fără chevalet" e la un click distanţă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
florian52
florian52  •  09 Noiembrie 2013, 18:47

Vrei sa castigi bani intr-un mod simplu, de acasa? Daca da inscrie-te in echipa mea si ai din start 6$. Tot ce trebuie sa faci e sa iti citesti e-mail-urile trimise de la diverse companii de publicitate. Nu trebuie sa investesti nimic, intra si convinge-te!://www.maildirect.ro/inregistrare/04cd48dc77d0a7079145d563d27aea8bComentariul tău...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează