FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB 0-2

Sacrificiul lui Moruțan: „Nu m-am simțit foarte bine azi” » Ce echipă vede peste CFR

După Academica Clinceni - FCSB 0-2, Olimpiu Moruțan a declarat că jocul următor, cu Sepsi, va fi mai complicat pentru roș-albaștri decât partida cu CFR Cluj. +17   FOTO
După Academica Clinceni - FCSB 0-2, Olimpiu Moruțan a declarat că jocul următor, cu Sepsi, va fi mai complicat pentru roș-albaștri decât partida cu CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 22:20 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 22:34

După Academica Clinceni - FCSB 0-2, Olimpiu Moruțan a declarat că jocul următor, cu Sepsi, va fi mai complicat pentru roș-albaștri decât partida cu CFR Cluj.

„A fost un meci greu, ne-am făcut treaba și am câștigat cele 3 puncte. În seara asta am fost liniștiți, am avut ocazii mai mari. Însă și Clinceni e o formație periculoasă. 

3 zile am avut dureri la spate, n-am putut să mă pregătesc. Mă bucur că azi n-am simțit dureri foarte mari. Nu mă simțeam nici azi foarte bine. Dar după ce m-am încălzit, mai aveam doar dureri mici și am zis să joc, să-mi ajut echipa. 

Nu cred că Hoban a vrut să mă accidenteze, se întâmplă în fotbal.

Cu CFR o să ne batem la titlu, dar nici Craiova nu e ieșită din cursă. Următorul meci, cu Sepsi, e mai greu decât cu CFR, o să ne aștepte o partidă mai grea, au jucători cu experiență, joacă pe forță, cu minge lungă, asta cred eu”, a declarat Moruțan la Telekom Sport.

Olimpiu Moruțan, accidentat, a ieșit de pe teren în minutul 60 al meciului cu FC Botoșani (2-1) runda trecută. Mijlocașul lui Petrea s-a ținut de spate, semn clar că acuza dureri în zona lombară.

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+13 FOTO

Emisiunea GSP Live după Clinceni - FCSB 0-2

Citește și alte știri despre Clinceni - FCSB: 

Faci Ce Spune Becali! Toni Petrea s-a supus ultimei indicații venite de la patron

VIDEO + FOTO FCSB a cerut penalty cu Clinceni: „I-a rupt mâna în fața ta! Nu vă e rușine, mă?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
vall_jan
vall_jan  •  23 Aprilie 2021, 12:46

Cea mai des întâlnită expresie la fotbaliștii români ....” mă bucur”.

ionica007
ionica007  •  23 Aprilie 2021, 07:32

Mai lasati vrajeala!...:)... Atunci a fost scos fiindca a fost varza tot meciul, iar chestia cu ''acccidentarea'' trebuie intretinuta, altfel degeaba *** cu Hoban...:)...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează