FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FOTO Andreas Calcan l-a depășit pe Cristiano Ronaldo la nivelul masei musculare » Aroganța după victoria cu FCSB: „Dreptul e «vinovat» pentru golul de aseară”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 20:03

Andreas Calcan (24 de ani) a marcat primul său gol la Viitorul în victoria constănțenilor de luni cu FCSB, scor 2-1.

Atacantul a postat astăzi o fotografie pe contul său de Instagram cu piciorul cu care i-a dat gol lui Cristi Bălgrădean. În imagine se observă cu ușurință masa musculară pe care a pus-o pe el Calcan de la venirea la Viitorul.

„Dreptul e «vinovat» pentru golul de aseară”, a scris Calcan la descrierea pozei.

postare calcan

Într-o astfel de imagine a fost surprins și Cristiano Ronaldo pe când juca la Real Madrid. Portughezul e cunoscut pentru faptul că-și lucrează corpul foarte atent la sala de forță.

 cristiano ronaldo

Citește și:

FCSB - VIITORUL 1-2 // Gică Hagi se gândește la plecarea de la Viitorul: „Sunt valoros și o să îmi găsesc ușor echipă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
819935278055457
Marian Paunescu  •  13 Martie 2019, 07:57

Se vorbeste atat despre victoria lor cu FCSB de parca ar fi castigat liga campionilor. Haideti sa fim seriosi, nu a fost decat un simplu joc castigat de echipa mai buna.

aliali87
aliali87  •  13 Martie 2019, 07:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aliali87
aliali87  •  13 Martie 2019, 07:41

Pfa ne-ai spart

Vezi toate comentariile (23)
Comentează