FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASA TÂRGU MUREȘ 2-0

FOTO Arbitraj în compensație pentru FC Botoșani » Marcu a luat două decizii ciudate într-un interval de mai puțin de 5 minute

Foto: Captură TV Dolce Sport
Foto: Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 22:19

FC Botoșani a marcat cel de-al doilea gol al partidei cu ASA Târgu Mureș (2-0) din penalty. Cu câteva minute înainte încă, botoșănenii au contestat decizia "centralului" de a nu acorda lovitură de la 11 metri la un alt duel în careu. 

În minutul 54, Gabriel Mureșan l-a deposedat pe Elek în careul ardelenilor, iar jucătorii antrenați de Leo Grozavu au cerut lovitură de la 11 metri. Totuși, centralul Mihai Marcu a lăsat jocul să continue.


Foto: Capturi TV Dolce Sport

Doar patru minute mai târziu, Marcu a indicat punctul cu var la o intervenție a lui Velayos asupra lui Laurențiu Buș, deși faultul nu a fost la fel de clar precum cel comis asupra lui Elek.


Foto: Capturi TV Dolce Sport

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ingineru07
ingineru07  •  01 Aprilie 2017, 01:48

Asa si ? Ce articol e asta ? Gen cancan sau cum ca nu inteleg

Vezi toate comentariile (1)
Comentează