FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adi Popa descrie calvarul de la FCSB: „Mama este hipertensivă, am trăit clipe foarte grele!”

Adi Popa a încheiat aventura de la FCSB +16   FOTO
Adi Popa a încheiat aventura de la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 19:31 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 19:40

Adi Popa (31 de ani), fotbalist care și-a încheiat ieri contractul cu FCSB, a vorbit despre calvarul prin care a trecut la echipa roș-albastră.

Ultimele luni din cariera lui Adi Popa au fost de coșmar. Venit de la Reading sub formă de împrumut, „Motoreta” a fost băgat în șomaj tehnic de patronul Gigi Becali odată cu izbucnirea pandemiei de COVID-19 și oprirea fotbalului. La o zi după ce contractul cu FCSB i-a expirat, Adi Popa a vorbit deschis pe seama acestui subiect.

„Povestea a început de când am venit, încă din vară. Glumind, aș spune că am avut doar o lună de miere, până ce jucătorii accidentați și-au revenit și nu am mai fost important sau dorit. Eu, când am venit, am renunțat la 180.000 euro pe care îi câștigam la Reading, în speranța că voi veni și voi juca, așa cum mi-a promis patronul. Eu sunt singurul vinovat că am acceptat să vin”, a dezvăluit Popa în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

„Aveam oferte și din alte țări, unde aș fi primit la fel de mulți bani ca la Reading, dar am preferat să vin aici, la greu, să ajut. Dar socoteala din târg nu s-a potrivit cu cea de acasă”, a continuat „extrema” care aparține de clubul englez de ligă secundă.

Adi Popa: „Am trăit clipe grele, mama este hipertensivă!”

Adi Popa a fost supus unor umilințe publice de către finanțatorul echipei, Gigi Becali. Latifundiarul l-a jignit public, numindu-l „piticanie” și lipsit de caracter. Popa a dezvăluit faptul că aceste lucruri l-au afectat atât pe el, cât și pe mama sa, care suferă de hipertensiune.

„Au fost cuvinte grele, pe care consider că nu le meritam. Ai dreptul să mă critici pentru ce fac în teren, dar extra nu mi se pare corect. Mama este hipertensivă, am trăit clipe grele, i se ridica tensiunea și aveam probleme. Au fost clipe foarte grele, se uita, ca orice părinte. Îmi spunea «Uite, mamă, ia uite ce a spus!»”, a declarat Popa.

„Spunea Popa că se duce la TAS. De ce te duci, mă, la TAS? Te-am luat de la Chiajna și te-am făcut milionar! L-am lăsat când a vrut să plece, a câștigat milioane. Gnohere e afro-american, dar e băiat de caracter. Afro-americanul a fost mai de caracter decât «Albă ca Zăpada» Popică! Plus că pe Gnohere nu l-am făcut om cum l-am făcut pe Popa, care era piticanie la Chiajna. Du-te la TAS și taci din gură, plângăciosule!”
- Gigi Becali, pentru sursa citată

650.000 eurovalorează Adi Popa, potrivit Transfermarkt

FOTO Imagini tari din duelul Astra - FCSB, scor 3-2

+12 FOTO

Dorin Goian: „Pe vremea când eu jucam la Steaua, Gigi nu se băga la echipă”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Se transferă Marko Dugandzic la FCSB? Anunțul lui Valeriu Iftime: „Le-am făcut o promisiune”

Marius Briceag, noul fotbalist al lui FCSB! Mutare surprinzătoare făcută de Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
kylethegreat
kylethegreat  •  01 Iulie 2020, 22:12
Postat de randun pe 01 Iulie 2020, 21:31

Ne-a umilit și Adi Popa. Incredibil!

pai numai voua va putea da adi popa la 150 cm si 100 de kg,gol. dar v-a umilit bine,v-a dat 3-0 si acum v-am depasit la meciurile directe si voi va puteti desfiinta.

randun
randun  •  01 Iulie 2020, 21:31

Ne-a umilit și Adi Popa. Incredibil!

razvanrosu82
razvanrosu82  •  01 Iulie 2020, 21:20
Postat de hazdrubal22 pe 01 Iulie 2020, 21:01

Pleaca ba de aici, iar murdaresti paginile?

Contractul lui Adi Popa la Reading este de 700k euro pe an.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează