FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENAMENT LA MOGOŞOAIA

FOTO Becali a vizitat echipa la primul antrenament la Mogoşoaia: ”Doamne, ajută să cîştigăm tot!”

Steliştii s-au antrenat în această seară la Mogoşoaia +8   FOTO
Steliştii s-au antrenat în această seară la Mogoşoaia

Articol de - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 18:51

Patronul a mers pe teren, i-a salutat pe jucători, pe Levy şi pe Mihai Stoica, după care a rămas să asiste la antrenament


Steaua s-a reunit în seara asta la Mogoşoaia, nu în Ghencea, cu antrenor nou şi cu mulţi fotbalişti de la echipa a doua. Ronny Levy are pe teren şapte puşti de la formaţia secundă a clubului, plus achiziţiile cu nume importante, ca Tatu, Mihai Costea şi Dorinel Popa.

Şedinţa de pregătire a început la ora 18:00 şi Gigi Becali a apărut pe teren după trei minute. I-a salutat pe antrenori, pe Mihai Stoica şi pe fotbalişti: "Doamne, ajută să cîştigaţi meci de meci de-acum încolo!".

Patronul s-a retras apoi pe margine să urmărească antrenamentul. Înainte de asta, a lăudat centrul FRF: "Avem condiţii foarte bune aici, peste ce era în Ghencea. Dacă ministerul îmi face o superofertă, continuăm pe stadionul Steaua, dar numai în campionat! În Europa League vom juca sigur pe National Arena!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
ciupi0812
ciupi0812  •  17 Iunie 2011, 05:58

sa-l transfere si pe "Doamne", daca vrea sa castige tot...

ricifourgroup
ricifourgroup  •  17 Iunie 2011, 00:10

sa traiasca MAPN SI SA DUCA SYREAUA IN B SAU SPRE PERFORMANTE ULUITOARE ASA CUM AU SECTIILE DE HANDBAL,HOCHEI, RUGBY,BASCHET SI EXEMPLELE POY CONTINUA ,ASTA NU M-AI ESTE VINA LUI BECALI ,E RAUTATE SI PROSTIE SI SE PROFITA SI DE DEZBINAREA NOASTRA

dann92
dann92  •  17 Iunie 2011, 00:07

deci ''FC STEAUA'' isi va shimba numele in ''FC....O STEA OARECARE'' BV.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează