FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Bomba sexy a lui Thomas » Vîrful lui Dinamo are cu ce se mîndri: iubita lui, Jen, îl susţine mereu la meciuri

Jenniffer Mcintyre la meciul cu Chindia +3   FOTO
Jenniffer Mcintyre la meciul cu Chindia

Articol de - Publicat sambata, 02 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 noiembrie 2013 20:02

Iubita atacantului, scoţianca Jenniffer, l-a susţinut din tribună pe atacantul care a dat primele sale goluri în tricoul lui Dinamo.

Joel Thomas a avut două suportere de lux la meciul cu Chindia, 5-0, în care a semnat o dublă, primele sale goluri în tricoul lui Dinamo. Francezul a înscris abia după 8 meciuri şi 435 de minute în echipa roş-albilor, pe lîngă reuşite mai avînd alte două ratări imense.

În tribună, alături de soţia lui Boubacar, a stat partenera francezului, frumoasa Jenniffer Mcintyre, o scoţiancă blondă care s-a chinuit cu fetiţa cuplului, gălăgioasa Olivia.

"E un sufletist, l-au chinuit ratările din partidele anterioare, dar acum a spart gheaţa. O să-l sărut acasă de două ori, premiu pentru golurile sale. Cred că poate ajunge golgeterul echipei, are nevoie de încredere", a spus Jen.

Încredere pe care fanii i-o acordă doar pe jumătate, pe lîngă aplauzele de la finalul jocului numărîndu-se şi cîteva apostrofări, francezul fiind acuzat că e prea individualist şi ratează exasperant.

"Mulţumesc suporterilor pentru sprijin şi antrenorului pentru încredere. Dedic golurile celor care au crezut în mine, printre care şi preşedintele Anghelache. Veţi mai vedea multe goluri frumoase din partea mea" ( Joel Thomas, atacant Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Dragoste la 80 de ani
Printre cei 4.826 de spectatori ce-au asistat la meciul "cîinilor" cu Chindia s-au numărat şi doi seniori Mircea (85 de ani) şi Maria (84 de ani) Barbu, soţ şi soţie, veniţi să-şi susţină favoriţii. Cei doi au stat la tribuna 0, iar imaginea cu ei a fost pusă şi pe ecranul tabelei, primind, în schimb, aplauze.

"Dinamo e echipa noastră de suflet, indiferent de rezultate. Tot aici, la tribuna 0, sectorul 5, am stat împreună cînd am luat primul titlu în 1955, cu Angelo Niculescu. Să dea Dumnezeu să luăm Cupa României în primăvară", au mărturisit cei doi pentru fcdinamo.ro.

S-a împăcat cu fanii
La finalul meciului, la tradiţionalul deja tur de stadion, Steliano Filip a făcut pace cu ultraşii, care i-au iertat apariţia într-o fotografie din 2011 în echipamentul Stelei. Jucătorul a fost aplaudat, iar ca recompensă a oferit tricoul său unuia dintre suporteri, nu înainte de a săruta sigla clubului.

Inbox
- Flavius Stoican: "Mă bucură faptul că am înscris din nou goluri multe în Cupă, dar n-am obţinut nimic. Vrem a treia victorie consecutivă, în această săptămînă, contra Braşovului".
- La partida cu tîrgoviştenii a debutat şi Ionuţ Nedelcearu, un fundaş central de 17 ani, promovat de la echipa secundă. Tînărul a fost aplaudat la prima sa apariţie în tricoul "cîinilor", bifînd 21 de minute. "Am încredere că va fi şi mai motivat şi vom auzi multe lucruri bune despre el", a comentat Stoican.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
yahoo22
yahoo22  •  02 Noiembrie 2013, 11:51

O asteptam in PCH...:))

th3dog
th3dog  •  02 Noiembrie 2013, 11:43

ce bunaciune are jepy asta care e paralel total cu fotbalul allez joel, retour en France rapidement!

1745flo
1745flo  •  02 Noiembrie 2013, 10:58

Allez Joel!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează