FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

FOTO "Câinii" calcă pe bani » Dinamoviștii s-au afișat cu adidași de sute de euro la reunire!

Rivaldinho la reunire +3   FOTO
Rivaldinho la reunire

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2017 11:51

Rivaldinho şi Mahlangu au impresionat ieri cu adidaşii pe care i-au încălţat la vizita medicală de la INMS.

La vizita medicală efectuată la INMS, doi dinamoviști s-au evidențiat în mod special. Este vorba de atacantul Rivaldinho, 22 de ani, şi de mijlocaşul May Mahlangu, 28 de ani. Spre deosebire de restul colegilor care au venit încălţaţi cu adidaşi normali de la Nike sau Adidas, cei doi au purtat încălţăminte de lux.

Fiul mareului Rivaldo a purtat o pereche de Adidas Yeezy Zebra, în valoare de aproximativ 1.300 de euro. Aceşti adidaşi sunt cel mai râvnit model din lume în acest moment, fiind o ediţie limitată.
Designul e conceput de celebrul rapper american Kanye West. Şi directorul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, este mare fan al acestui model de adidas, "Briliantul" având mai multe ediţii Adidas Yeezy.

Mahlangu a optat pentru o pereche de tenişi Gucci, model Bengal high-top, în valoare de 500 de euro. Mijlocaşul african este poreclit "Gucci Man" de colegii din Ştefan cel Mare, pentru pasiunea pe care o are pentru brandul de lux italian.

"Am vorbit cu tatăl meu despre sezonul recent încheiat, este bucuros pentru ceea am realizat aici, la Dinamo. E mândru de mine, dar amândoi ştim că trebuie să fac mai mult, să progresez pentru a-mi ajuta și mai mult echipa"
Rivaldinho, atacant Dinamo

8.000 €de euro e salariul lunar al lui Mahlangu. Rivaldinho câştigă cu 1.000 de euro mai puţin

2 goluri în 11 meciuri a marcat Rivaldinho pentru Dinamo în sezonul de Liga 1 recent încheiat

22 de meciuria jucat Mahlangu pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1, fără să marcheze

Şi-a tatuat iubirea
Directorul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, este plecat în vacanţă cu soţia sa, Sandra, care i-a dăruit recent un băieţel, Tiago. Sandra a ţinut să îi arate "Briliantului" cât de mult îl iubeşte, aşa că şi-a tatuat pe mână numele şefului dinamovist şi un briliant (foto).

Patrick la Iași, Popa la Botoșani
Dinamo l-a împrumutat pe mijlocaşul Patrick Petre, 20 de ani, pentru un an la Poli Iaşi, unde va fi pregătit de Stoican. Fiul lui Florentin a fost tăiat de pe lista pentru sezonul următor de Contra, după ce Patrick a fost pozat din nou jucând la ruletă. Şi atacantul Daniel Popa, 21 de ani, este aproape de un împrumut la FC Botoşani: "Îl dorim pe Popa. Suntem în discuții pentru un împrumut pe un an de zile. Cred că ne vom înţelege", a spus finanțatorul moldovenilor, Cornel Şfaiţer, la Digi.

Palici, în Gruia sau în Golf? 
Antun Palici a revenit ieri la Bucureşti, dar nu şi la antrenamentele echipei. Mijlocaşul croat e la final de contract cu Dinamo şi aşteaptă acum concretizarea unei oferte. Este tentat de un transfer în Golf, unde ar urma să câştige 30.000 euro pe lună, dar, conform fanatik.ro, o variantă demnă de luat în calcul e şi CFR Cluj, care îi oferă 15.000 de euro lunar, plus 100.000 de euro la semnătură! Palici a transmis prin agentul său că poate lua în calcul şi o prelungire cu Dinamo, deşi el şi clubul n-au ajuns la un acord în ultimele 6 luni.

Lotul lui Dinamo prezent ieri la vizita medicală
Portari: Brănescu, Muţiu, Eşanu
Fundaşi: Romera, St. Filip, Oliva, Marici, M. Popescu, Dudea, R. Grigore
Mijlocaşi: Nistor, Bumba, Mahlangu, V. Costache, Târcoveanu, I. Şerban, Liviu Gheorghe, Ion Gheorghe, Al. Dulca
Atacanţi: Nemec, Rivaldinho, Bawab
Hanca, Nedelcearu şi Penedo au absentat, întrucât sunt convocaţi la loturile naţionale

Amicalele din cantonamentul în Slovenia (15 iunie - 6 iulie)
21 iunie: Dinamo - Osijek (Croația, locul 4)
24 iunie: Dinamo - Lokomotiva Zagreb (Croația, locul 5)
28 iunie: Dinamo - Maribor (Slovenia, locul 1)
5 iulie: Dinamo - Anji Mahacikala (Rusia, locul 12)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ukey
ukey  •  13 Iunie 2017, 13:33

"colegilor care au venit încălţaţi cu adidaşi normali de la Nike sau Adidas"... deci, Adidas de la Nike sau Adidas de la Adidas. Ce-nseamna sa fii fraier...

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  13 Iunie 2017, 13:04

un articol *** despre niste neamuri pr0aste ! adidasi de fitze,copil botezat aiurea,tatuaje care,evident,nu tin loc de sentiment...stirile nimanui despre niste nimeni !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  13 Iunie 2017, 12:31

cancan de doi bani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează