FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO » Cealaltă faţă a lui Victor Piţurcă

Victor Piturca +22   FOTO
Victor Piturca

Articol de - Publicat luni, 09 august 2010 00:00

Victor Piţurcă a vorbit din nou cu presa, după mai bine de un an de tăcere. A ales să apară în faţa camerelor pentru a lămuri conflictul avut cu patronul Stelei, Gigi Becali. Relaxat, detaşat şi zîmbitor, cum rar poate fi văzut, Piţurcă a dialogat cu presa timp de o oră şi jumătate. Vezi AICI imagini foto!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
shpagasin
shpagasin  •  10 August 2010, 11:40

Mi-a placut foarte tare ce si cum a spus Piturca. A dovedit ca gandeste. Si pe partea cealalta au fost faptele, tot ce a facut pana acum la Steaua, cele care au vorbit. Mi-a placut si ca a fost cu adevarat primul dintre fostele glorii steliste care s-a ridicat impotriva lui Becali si cu argumente, si cu misto-uri, ca sa ii arate oierului in ce situatie s-a adus singur. Bravo Piturca. Respectul meu l-ai castigat.

davidero
davidero  •  10 August 2010, 10:48

Parerea mea este ca Piti e un antrenor bun dar un caracter nasol ,de oltean orgolios .Daca era baiat destept facea ca si Olaroiu,zicea ca Becali si facea ca el ,numai asa se poate cu ciobanul asta !Mi-a placut ca a recunoscut la ce mari echipe avea oferte ,Emirate si Bahrain ,ma apuca rasu `...

alexzece
alexzece  •  10 August 2010, 09:47

Orice ''proiesct'' ar sustine oierul,nu se mai poate.Piti,respect!Ai incercat ceva foarte tare pentru Romania,dar nu poti face nimic cat timp Cancerul a ajuns in metastaza.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează