FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Chiar a fost al 12-lea jucător :) Cum a reușit un suporter să pătrundă și să rămână pe gazon

Fanul îl deposedează pe Corbu de mult râvnitul tricou +5   FOTO
Fanul îl deposedează pe Corbu de mult râvnitul tricou

Articol de - Publicat sambata, 23 aprilie 2016 00:00

Un fan al ”câinilor” s-a îmbrăcat în tricoul lui Corbu și a scăpat astfel de evacuarea de pe gazon.

Dinamoviștii au trăit la intensitate maximă calificarea în finala Cupei României în dauna Stelei. Câteva zeci de ultrași au năvălit pe gazonul Stadionului Național imediat după sfârșitul Derby-ului pentru a-şi îmbrățișa eroii, iar unii au intrat în posesia unor tricouri-suvenir din partea elevilor lui Rednic, veniți să celebreze succesul alături de cei 8.500 de suporteri.

Fotoreporterul Raed Krishan a surprins și în imagini o întâmplare amuzantă.

Unul dintre fani i-a cerut tricoul lui Laurențiu Corbu. Apărătorul i l-a dat, iar ultrasul, în timp ce cânta melodiile galeriei, s-a îmbrăcat cu cadoul de la Corbu.

Forțele de ordine apăruseră pe gazon pentru a-i evacua pe cei veniți din peluză, lucru ce s-a petrecut fără violență. Doar că respectivul suporter a scăpat de evacuare.

Jandarmii nu l-au băgat în seamă fiindcă avea tricoul de dinamovist pe el și l-au luat drept din staff-ul echipei. Astfel că microbistul a putut continua sărbătoarea alături de Ekeng și de ceilalți "câini".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1745flo
1745flo  •  23 Aprilie 2016, 11:04

O fi el dinamovist dar trebuie amendat pt patrunderea pe teren! Altfel o sa murim tot needucati!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează