FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

FOTO Cine a ajuns motivator-șef la FCSB + Ce le-a spus coechipierilor înaintea meciului cu Astra

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor +2   FOTO
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 21:22

FCSB a pierdut etapa trecută cu Poli Iași, scor 0-1, iar înaintea meciului de azi cu Astra s-au motivat la mijlocul terenului.

Noutatea este că cel care a transmis mesajul de încurajare a fost Gabi Enache, un jucător care în mod normal e rezerva lui Romario Benzar pe postul de fundaș dreapta. Azi este însă titular, pentru că Romario este accidentat.

"Băieți, ascultați-mă puțin! Nimic nu este întâmplător în viața asta! Să îmbrăcăm tricoul acestei echipe este un lucru foarte mare, nu e o coincidență!

În seara asta trebuie să fim o echipă mare, mare! Unu, doi, trei, și: victorie! victorie! victorie!", le-a transmis Enache colegilor.

Vezi AICI fazele video din meciul Astra - FCSB!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
fangigi
fangigi  •  27 Noiembrie 2017, 00:06

O bascalie de prost gust!

alenb
alenb  •  26 Noiembrie 2017, 23:36

Asa jucator haotic si berbec n-am vazut de mult, cum sa intri acolo cu asa alunecare decisiva? Cum?? Cand l-au luat pe Enache, FCSB si-a bagat mortu'n casa, nimic nu mai merge pe banda aia, nici macar inlocuitiorul (benzar) n-a fost cu noroc, accidentandu-se rapid.

risc_mix
risc_mix  •  26 Noiembrie 2017, 22:56

Păi e cam pervers enache ăsta ,,una zice și alta fumează”. La cum joacă,el se gândea de fapt la-înfrângere, înfrângere, înfrângere

Vezi toate comentariile (9)
Comentează