FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

FOTO Continuă conflictul din Craiova! Sorin Cârțu a fost din nou „victima” ultrașilor din Peluza SUD

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 09:27 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 11:41

Fanii din Peluza SUD, care susțin echipa lui Adrian Mititelu, au stricat muralul cu Sorin Cârțu, plasat în spatele Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova. 

Conflictul dintre fanii Peluzei SUD și Sorin Cârțu continuă. După ce au fost acuzați de președintele Craiovei că i-au vandalizat cofetăria și gardul casei, ultrașii celor de la FC U Craiova 1948 au distrus și noua pictură din spatele Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova. Vinovat ar fi, potrivit unor surse locale ale Gazetei, Andrei Preda, zis și ”Gogoașă”, lider al galeriei lui FC U. 

Preda declarase nu cu mult timp în urmă, la un post de radio, că la meciul CS Universitatea - CFR Cluj, programat luni, va ieși în centrul orașului împreună cu alți susținători ai FC U și se vor bucura la reușitele CFR-ului. Partida se anunță decisivă pentru stabilirea campioanei României. 

Imaginea lui Cârțu, pe zidurile din Craiova

După muralul cu Ilie Balaci, din centrul Craiovei, suporterii ccelor de la CS Universitatea au mai realizat unul, cu președintele Sorin Cârțu, plasat în spatele Teatrului Național „Marin Sorescu”. Inițiativa a aparținut celor din Peluza Nord și a fost pusă în aplicare cu ajutorul lui Florin Jianu, un cunoscut susținător al „leilor”, și a mai multor suporteri de pretutindeni, printre care și Lucian Ghițulescu, profesor la Liceul de Artă Marin Sorescu.

VIDEO. Sorin Cârțu, mesaj de încurajare pentru Craiova: „Aduceți titlul în Bănie!”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

CS Universitatea Craiova. Gestul fanilor liderului Ligii 1 pentru președintele Sorin Cârțu

House of Cards cu Craiova și cu CFR Cluj! Mihai Rotaru i-a întins o capcană campioanei în Adunarea Generală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
maldini_1986
maldini_1986  •  31 Iulie 2020, 17:38
Postat de maldini_1986 pe 31 Iulie 2020, 17:38

Stati sa ajunga Steaua in liga 3 si 2 sa vedeti aici scandaluri cu batai cu oile lui jiji, pseudo "stelisti" dar care nu mai tine cu Steaua (!) culmea, ci sustin jucaria fara nume, fara palmares, fara stadion, al unui ***. Asta e romanu'! Sus pe masina nea jiji, si mai scuipa o samanta...hehehehe

*tin

maldini_1986
maldini_1986  •  31 Iulie 2020, 17:38

Stati sa ajunga Steaua in liga 3 si 2 sa vedeti aici scandaluri cu batai cu oile lui jiji, pseudo "stelisti" dar care nu mai tine cu Steaua (!) culmea, ci sustin jucaria fara nume, fara palmares, fara stadion, al unui ***. Asta e romanu'! Sus pe masina nea jiji, si mai scuipa o samanta...hehehehe

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george_br
george_br  •  31 Iulie 2020, 17:17
Postat de mobutu pe 31 Iulie 2020, 12:42

sustinatoriilor echipelor de le face si desface fam junior gigi marin adrian liliana gabriela claudiu george mititelu etc- le transmit atat: sunteti cele mai josnice creaturi ale Pamantului. Celui ce a facut marsavia de la Teatru, la fel, ii spun doar atat: sa i se usuce mana ! manuta aia care a tinut ustensilele, spray-ul, galeata etc...sa i se usuce!

Alo, tovarasu' Mobutu! Creatura josnica esti tu, pentru ca dupa iluminata ta judecata, toti cei care sustin adevarata Universitatea Craiova (care vremelnic este condusa de Mititelu) sunt asemenea creaturi. Nu mai sta mult in soare ca-ti fierbe capul si debitezi numai prostii!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează