FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CS Universitatea Craiova. Gestul fanilor liderului Ligii 1 pentru președintele Sorin Cârțu

Muralul cu președintele Sorin Cârțu
Muralul cu președintele Sorin Cârțu

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 19:00 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 19:33

După muralul cu Ilie Balaci, din centrul Craiovei, suporterii Băniei au mai realizat unul, cu președintele Sorin Cârțu, plasat în spatele Teatrului Național „Marin Sorescu”.

Inițiativa a aparținut galeriei, Peluza Nord, și a fost pusă în aplicare cu ajutorul lui Florin Jianu, un cunoscut susținător al „leilor”, și a mai multor suporteri din întreaga lume, printre care și Lucian Ghițulescu, profesor de la Liceul de Artă Marin Sorescu.

„Muralul cu Sorin Cârțu a fost inițiat la rugămintea băieților din galerie, care au propus numele lui pentru a i se arăta recunoștința orașului, a generațiilor de suporteri, acum, când este printre noi încă, unul dintre noi, o legendă, un suporter. Și președinte al clubului campion, sperăm noi. Mai sunt atâtea ziduri în Craiova... Mai avem atâtea legende..”, a spus Florin Jianu.

VIDEO. Sorin Cârțu, mesaj de încurajare pentru Craiova: „Aduceți titlul în Bănie! ”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Vin vremuri grele pentru Dinamo! LPF a stabilit programul pentru echipa lui Gigi Mulțescu: meciuri între 2 si 18 august

Liga 1 pe marginea prăpastiei! Deținătorul drepturilor TV nu vrea să mai respecte clauza care ține cluburile pe linia de plutire

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  30 Iulie 2020, 21:09

Are plexic lucrarea de artă?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează