FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 1-0

FOTO Cristi Săpunaru a sărit să-l bată pe Mihai Stoica! "S-a dorit acest scandal. I-am zis lui MM după aceea"

Foto: Alex Nicodim +20   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2016 22:21

Cristi Săpunaru și-a ieșit din minți în ultimul minut de joc din Steaua - Astra, scor 1-0, când Junior Morais a văzut al doilea cartonaș galben și a fost trimis la cabine.

Mihai Stoica a sărit de pe bancă pentru a protesta după faultul lui Morais la Popa și imediat Săpunaru a sărit la gâtul directorului sportiv al Stelei.

Jucătorii ambelor formații au creat apoi un meleu în care s-au împărțit câteva palme. Arbitrul Marius Avram a luat decizia de a-i elimina pe Mihai Stoica și pe preparatorul Astrei.

"M-a deranjat că Mihai Stoica s-a dus să se interpună între jucătorii noștri și arbitri. Ei să-și vadă de echipa lor, de jucătorii lor, nu să creeze un scandal. Să nu uite că eram și noi pe teren care avem o istorie mai veche.

S-a vrut să iasă așa, dar bine că s-a terminat cu bine. Ce treabă au ei să se ducă la arbitru când jucătorii noștri protestează. I-am spus lui Mihai Stoica «De ce te duci tu la arbitru. Nu te mai băga tu». Nu comentez arbitrajul", a declarat Săpunaru la Dolcesport.

Mihai Stoica și-a spus și el punctul de vedere cu privire la acest scandal: "Era normal să fie așa tensiune. Sunt mâhnit pentru că am auzit niște comentarii cum că aș fi provocat eu. N-am făcut altceva decât să aplanez un conflict fără sens. Decizia luată de Marius Avram în acel moment ne avantaja, cum puteam eu să provoc scandalul? Chiar dacă mergem la comisii, eu am proba video. Am o relație bazată pe respect cu toți jucătorii din România. Cred că am o relație de respect și cu Săpunaru, și cu Niculae, și cu Alibec. Nu are de ce să fie suspendați. Acum noi suntem lideri, ce a fost anul trecut a fost".

"Nu trebuia să pierdem acest meci. Trebuie să ieșim din pasa asta pentru că am început să jucăm din ce în ce mai bine. Dacă jucam săptămâna viitoare cu Steaua mai era o săptămână suspendat Șumi. E greu fără antrenor" Cristi Săpunaru

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (110)
ava7ar
ava7ar  •  12 Septembrie 2016, 12:20
Postat de danut1971 pe 11 Septembrie 2016, 23:36

***

bai dar nu mai cenzurati acest catelus frustrat! ca se supara si nu mai iese din cusca.

ava7ar
ava7ar  •  12 Septembrie 2016, 12:18
Postat de danut1971 pe 11 Septembrie 2016, 23:11

fortza omniliaspor! fcsb-ul sa-l ia pe avram sa-i arbitreze in turcia sa castige

Catelus frustrat, voi nu prea mai puteti latra cam de mult timp, pana ajunge Dinamo sa fie ce a fost odata puteti doar sa scheuntati. Desi n-ati insemnat niciodata nimic in europa, ati fost ZERO barat si asa o sa fiti si de-acum incolo! Asa ca vedeti-va de lesa, lantul si cusca voastra!

adyy25
adyy25  •  12 Septembrie 2016, 10:34
Postat de Tudoroiu Mariana pe 12 Septembrie 2016, 09:54

... eu am un mare respect... pentru toti puscariasii din Romania!!!

frustratilor. aveti ura si ciuda pe toti cei care reprezinta steaua sau se bat pt binele ei. voi ramaneti cu frustrarea, noi cu performantele. voi in divizia a 5-a noi in europa, lideri in liga 1, cu jucatori luati de unde vrem noi, etc

Vezi toate comentariile (110)
Comentează