FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

FOTO Cu Şumudică nu-i de glumă! A dat afară doi jucători importanţi din prima zi ca antrenor la FC Vaslui! Vezi ce spune Porumboiu

Şumudică la primul antrenament ca antrenor al Vasluiului +14   FOTO
Şumudică la primul antrenament ca antrenor al Vasluiului

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 iulie 2012 16:13

UPDATE // Finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, a motivat astfel plecarea din antrenament a lui Ousmane N'Doye şi a lui Marius Constantin: "Băieţii au venit la antrenament pentru a asista la înscăunarea lui Şumudică şi apoi au plecat să facă un RMN".

În prima zi la noua sa echipă, Marius Şumudică a tăiat în carne vie! Antrenorul a condus primul antrenament la FC Vaslui, după ce Augusto Inacio s-a despărţit de formaţia moldoveană şi a decis că doi fotbalişti nu mai au ce căuta la Vaslui!

Noul antrenor al formaţiei patronate de Adrian Porumboiu a luat primele măsuri. Nu l-a iertat pe mai vechiul său "prieten" Marius Constantin, cu care a avut un conflict cînd ambii erau la Rapid, şi l-a anunţat astăzi că nu face parte din planurile sale.

Citeşte aici mai multe detalii despre conflictul dintre Marius Şumudică şi Marius Constantin!

Aceeaşi veste a primit-o şi Ousmane N'Doye. Senegalezul a primit vestea cu zîmbetul pe buze: "Asta e, mă duc să mă odihnesc", a declarat fotbalistul.

Marius Şumudică a fost prezentat astăzi jucătorilor de la Vaslui de patronul Adrian Porumboiu în timp ce Augusto Inacio se afla la hotel.

Augusto Inacio nu a mai vrut să antreneze Vasluiul. Surse apropiate clubului moldovean susţin că tehnicianul a fost nemulţumit din cauză că Adrian Porumboiu s-a implicat în alcătuirea formaţiei în campionatul trecut şi în şedinţele de pregătire din această pauză competiţională.

Jucătorii se plîng: ”Sîntem confuzi, nu ne aşteptam să se schimbe antrenorul peste noapte”

Vestea plecării antrenorului Augusto Inacio, separare produsă de un conflict între portughez şi patronul Adrian Porumboiu, i-a luat prin surprindere pe jucătorii lui FC Vaslui. A recunoscut acest lucru una din achiziţiile verii,  Liviu Antal.

”Nici noi nu ştim prea multe. Sîntem confuzi şi noi, aşteptăm să vedem ce ne zice domnul Porumboiu. A fost o surpriză mare cînd am aflat că Edi Iordănescu este principal la amicalul de miercuri, pentru că ieri era altcineva. Situaţia s-a schimbat aşa, peste noapte. N-am mai întîlnit situaţia asta, cît am fost la Oţelul am avut un singur antrenor. E ceva nou pentru mine", a declarat mijlocaşul român la Digi Sport Special.

În privinţa instalării lui Marius Şumudică, Antal a zis: ”N-am mai lucrat cu domnul Şumudică. Pînă la urmă, important este să meargă echipa bine. Sperăm să facă treabă bună şi să ne ajute să cîştigăm cît mai multe trofee”.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
pishu_magnificus
pishu_magnificus  •  06 Iulie 2012, 00:54

cu ndoye ce are? s-au inteles bine la ploiesti, iar dupa plecarea lui sumudica, ndoye a avut cuvinte frumoase la adresa lui sumudica

mirsib
mirsib  •  05 Iulie 2012, 22:50
Postat de sibianul20 pe 05 Iulie 2012, 17:48

napai numai bine k vine Marius la RAPID!

Sa vedeti voi ca Sumi la bafta pe care o are va sta sa-l prinda paltonul !!!!!

energydrik
energydrik  •  05 Iulie 2012, 22:47

Eu nu as fi adus un antrenor ca Sumudica nici la o echipa de pensionari, probabil ca aceasi parere o au inca 99.99% din urmaritorii acestui fenomen. Probabil de aceea Porumboiu face parte din restu de 00.01% cu o alta viziune si a reusit sa ajunga unde este acum. Acum, nu pot decat sa astept curios sa vedem ce minune o sa iasa cu Sumi la o echipa care vrea titlul.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează