FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA RAPID

Marius Constantin, la un pas să-l bată pe Şumudică!

Articol de - Publicat duminica, 27 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 martie 2011 01:21

Marius Constantin a fost scos din minţi de faptul că antrenorul i-ar fi vorbit indecent iubitei fotbalistului

Mai mulţi martori oculari au relatat pentru Gazetă scenele incredibile petrecute sîmbătă, cu puţin timp înaintea amicalului cu Antalyaspor. Toată echipa se afla în autocar, în drum spre teren, cu Marius Constantin anunţat printre titulari.

Situaţia şi-aşa tensionată din rîndul jucătorilor a fost dinamitată de un sms aflat în telefonul lui Costin Lazăr. În  mesajul respectiv, soţia îl înştiinţa pe căpitan că Marius Şumudică ar fi avut, cu o zi în urmă, o remarcă indecentă la adresa logodnicei lui Marius Constantin, Kinga. Lazăr n-a stat pe gînduri şi i-a arătat sms-ul stoperului.

De-aici a pornit nebunia! În culmea furiei, Marius a sărit peste locurile din faţă şi s-a dus glonţ spre cel ocupat de Şumudică, decis să-şi răzbune iubita. Cu o mînă şi-a strîns antrenorul de gît, iar cu cealaltă a fost gata să-l pocnească pe Şumi: "Bă nesimţitu' dracu', aşa vorbeşti tu cu nevastă-mea?!". "Stai, mă nebunule, să vorbim", a apucat să replice Şumudică, apoi secunzii şi jucătorii au sărit să-l scape din mîinile elevului său.

Marius s-a dat jos din autocar şi s-a întors la hotel, în timp ce tehnicianul a mers cu restul jucătorilor pentru a susţine amicalul cu turcii. Prima măsură luată de Şumudică este excluderea din lot a lui Constantin, însă decizia finală îi va aparţine preşedintelui Dinu Gheorghe, care va face o anchetă în acest caz.

În Spania l-a scos din antrenament
Tensiunile dintre cei doi s-au acumulat în timp, Şumudică şi Constantin nefiind la primul incident. În cantonamentul de iarnă din Spania, enervat că Marius nu-i respecta indicaţiile, antrenorul l-a scos din antrenament în urma unui schimb aprins de replici. "Marius, vrei să alergi şi tu puţin sau vrei să te plimbi aşa, te întreb?", i-a strigat Şumi jucătorului. Stoperul a replicat: "Alerg, mă pregătesc, dar parcă te-ai pus numai pe mine. Ce-am făcut?!". "Bine, atunci te rog să ieşi din antrenament, că m-am pus pe tine! Te rog să stai afară pînă mă dau jos de pe tine!", i-a poruncit tehnicianul. La cîteva săptămîni distanţă, Şumi a spus într-o emisiune televizată că e dezamăgit de modul în care fotbalistul se pregăteşte la antrenamente.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
razvan__fzr
razvan__fzr  •  14 Iulie 2012, 18:34
Postat de panda70 pe 28 Martie 2011, 12:10

la ce specimene-s in tribune ,ne mai miram de specimenele din teren?

Cine vorbeste.Tocmai ce a zis Victor Becali ca galeria lu dinamu poate fi cumparata cu 4 beri.Astia sunt dinamuistii,ce le poti cere?

whiteredarad
whiteredarad  •  14 Iulie 2012, 17:21

Ce ce nu cunosc istoria problemelor Sumudica vs Constantin sa nu-si mai dea cu parerea despre cum cred ei ca a fost.Ce este limpede este ca Sumudica sta rau cu nervii,cu caracterul.Nu a avut o educatie completa in tinerete,de aici manifestarile lui,in teren si in afara lui.Nu prea sta mult la un club.Oare de ce ?. Constantin,-baiat din aceiasi categorie-,macar a inteles ca trebuie sa plece.Afacerea proasta a facut-o Porumboiu : a plecat un antrenor cu care echipa juca bine,a adus un altul conflictual si instabil psihic,plus i-a plecat un titular-Constantin-,cam asta e rezumatul problemei.In rest,,discutii.

cismasuciprian
cismasuciprian  •  28 Martie 2011, 19:22

aiurelii...dar ce nevasta lui marius ai trm sms lui lazar:))))))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează