FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

FOTO Dănciulescu a uimit pe toată lumea la antrenamentul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2018 15:23

Dinamo va juca împotriva lui CFR Cluj, în Gruia, azi de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Ionel Dănciulescu, 41 de ani, a uimit pe toată lumea la antrenamentul de dinaintea meciului. Directorul general al clubului este nelipsit de la antrenamentele "câinilor" și rămâne dedicat pregătirii fizice. Oficialul a făcut și ieri câteva exerciții, pe margine, în timp ce formația lui Bratone se pregătea în celălalt colț al gazonului.

"Și fotbaliștii de-acum trebuie să știe că nu este ușor să te menții la un nivel de pregătire, însă cu perseverență, cu voință de fier, poți să ai rezultatele pe care le visezi. În plus, trebuie să renunți, poate, la multe plăceri culinare ca să te menții", a comentat oficialul de 41 de ani, cu un fizic cum nu au mulți dintre elevii lui Bratu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează