FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 4-1.

DINAMO - POLI IAȘI 4-1. Pancu se ia de jucători după eșecul cu Dinamo: „Am făcut greșeli din frică!” » Ce spune despre demisie

Pancu se ia de jucători după eșecul cu Dinamo +33   FOTO
Pancu se ia de jucători după eșecul cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 22:40 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 23:20

Daniel Pancu, 43 de ani, antrenorul lui Poli Iași, a analizat înfrângerea cu Dinamo, 1-4, și și-a criticat elevii pentru greșelile care au dus la golurile dinamoviștilor.

Tehnicianul a comentat posibilitatea de a demisiona, dar a spus că nu se gândește să renunțe la banca moldovenilor.

„E un rezultat total nemeritat! Am dominat jocul. Dacă facem o analiză, vedem că primul gol a fost luat dintr-un corner acordat gratuit, iar golurile doi și trei au venit din două auturi gratuite. 

Practic, fără să ne atace nimeni, am dat mingea în corner și în aut și am luat trei goluri. Aceste greșeli vin din frică și pot fi evitate foarte ușor. Suntem într-o serie neagră din toate punctele de vedere, iar la capitolul șansă suntem zero.

Eu nu părăsesc corabia! Munca ne salvează pe toți! Muncim și reparăm greșelile”, a declarat Pancu la Look Sport+.

Am făcut o partidă bună, dar rezultatul ne dezavantajează. E un moment greu, e timpul să fim toţi uniţi şi să scoatem această căruţă. Toţi, jucători, antrenori, conducători. Nu vreau să discut despre partea financiară. Lucrurile se vor regla, nimeni n-a plecat de la Iaşi fără să fie plătit. Din punctul meu de vedere, noi suntem vinovaţi, jucătorii. Am încredere în acest grup. Avem nevoie de o victorie ca să ieşim de aici. Îmi doresc să o obţinem în meciul următor. 

Dinamo e un exemplu de urmat. Cu problemele pe care le au, leagă rezultate pozitive. E un model ce fac suporterii lui Dinamo, e un lucru deosebit că dau bani de la ei pentru club 

Andrei Cristea, atacant Poli Iași

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+29 FOTO

VIDEO Toate reacțiile de la Dinamo – Poli Iași sunt la GSP LIVE 

 Citește mai multe știri despre Dinamo - Poli Iași: 

Dinamoviștii se întrec în goluri de generic! Paul Anton, supergol marcat cu Poli Iași

Gestul făcut de jucătorii dinamoviști în minutul 16 » De ce au procedat astfel

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
dubluv
dubluv  •  12 Decembrie 2020, 13:15

Daca s-ar face un clasament al celui mai slab antrenor din lume, din toate timpurile, Pancu ar avea sanse mari sa cucereasca trofeul. Echipa lui a incasat 35 de goluri *** acum, in conditiile in care o singura alta echipa a primit mai mult de 20 goluri: Astra, 21!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  12 Decembrie 2020, 13:11

ar trebui ca golurile marcate in urma cornerelor sau loviturilor de la margine sa nu se ***. Si, in genaral, golurile inscrise impotriva echipelor antrenate de Pancu ar trebui anulate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cineva
cineva  •  12 Decembrie 2020, 09:05

E de apreciat pancu pt munca, determinarea si vointa sa, insa adevarul e ca nici echipa nu are si nici el nu e antrenor

Vezi toate comentariile (4)
Comentează