FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

FOTO EXCLUSIV La alții se poate! Hagi arată cluburilor cum ar trebui să se prezinte un teren din Liga 1: gazon impecabil

Articol de - Publicat luni, 19 decembrie 2016 16:12

În ultimele etape, multe meciuri din Liga 1 s-au disputat în condiții dificile, din cauza zăpezii și a terenurilor înghețate.

Deși cluburile din Liga 1 sunt obligate să aibă gazon cu încălzire, multe dintre arene se prezintă în condiții impracticabile, care nu le permit jucătorilor să aibă cele mai bune evoluții.

Totuși, cei de Viitorul demonstrează că în Liga 1 pot exista stadioane cu gazon impecabil, pe care se poate juca fotbal de înaltă calitate. La baza de pregătire de la Ovidiu, instalația de încălzire merge de la începutul lunii noiembrie. De atunci, a funcționat fără oprire.

Astfel, terenul arată perfect, fără gheață, chiar dacă afară sunt temperaturi sub 0 grade. Echipa lui Hagi plătește 15.000 de euro pe lună pentru ca instalația să funcționeze, costul pe zi fiind de 500 de euro, potrivit informațiilor GSP.RO.

Citește și: GALERIE FOTO Poftiți la fotbal, dacă aveți curaj! Cum arată gazonul de la Târgu Mureș cu puțin timp înainte de ASA - Pandurii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
883135188391540
Popa Corneliu  •  19 Decembrie 2016, 20:41

Acuma vedeti de ceCSA Steaua isi "face echipa" si umbla prin Justitie! Pentru ca banii de la UEFA pentru modernizare numai vin pt ca "echipa tancurilor sovietice" Nu au ECHIPA! La mijlocul campionatului EI VOR sa inscrie o echipa, ilegal, in div a IV-a, nu a V-a, cum ar fi normal!Ca sa nu mai vorbim ca termenul pt contestatie ar fi de trei ani, nu cum vrea "batausul" de Talpan!

danut1971
danut1971  •  19 Decembrie 2016, 20:05
Postat de Corneliu Schiopu pe 19 Decembrie 2016, 17:48

Vedem cu toţii că proverbul.,, Omul sfinţeşte locul,, este respectat pe deplin, iar cînd te respecţii pe tine, respecţi şi pe cei care sunt în jurul tău. Aceşti tineri care alcătuiesc echipa de fotbal vor avea, fireşte, dorinţa firească de a merge la mai bine, acolo unde ştie că va fi respectat.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  19 Decembrie 2016, 19:48
Postat de liberta pe 19 Decembrie 2016, 18:36

Pe super Arena Nationala se schimba gazonul de 2-3 ori pe an de parca am trai in Sahara. In curand valoarea acestui stadion neterminat (lucrarile de finisaj nu au fost efectuate) va ajunge la de 3x valoarea originalului din Frankfurt. Poate or ridica un semn de intrebare pe la DNA toate "investitiile" astea din bani publici.. Pana atunci avem suc la 10 lei paharu' din sticla de 2,5 litri vandut varsat ca in talcioc pe bordura. Tipic mioritic.

prietene, pe Arena Nationala se trage acoperisul si gazonul e incalzit deci stai potol nu te stresa, problemele de care vorbesti tu au fost acum cativa ani, mai iesi si tu din casa

Vezi toate comentariile (19)
Comentează