FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FOTO EXCLUSIV Un fotbalist cu peste 50 de meciuri în Ligue 1 vine în Liga 1

Frederic Bulot alături de impresarul Jean Willy Ngoma
Frederic Bulot alături de impresarul Jean Willy Ngoma

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 12:13

Nou-promovata FC Hermannstadt va bifa în următoarele ore cel de-al șaptelea transfer din această vară.

Sibienii s-au înțeles cu mijlocașul Frederic Bulot (27 de ani) din Gabon, care ar urma să semneze în cursul zilei de astăzi un contract valabil pe doi ani. Fotbalistul a strâns 62 de meciuri în Ligue 1 pentru echipe precum AS Monaco, Caen și Reims, dar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Tours, Charlton Athletic și Standard Liege.

Bulot ajunge la Hermannstadt din postura de jucător liber de contract după ce ultima dată a evoluat în liga secundă franceză pentru Tours. Fotbalistul are și cetățenie franceză.

Jucătorul a fost adus în România de impresarul belgian Jean Willy Ngoma, cel care l-a transferat la Iași pe Moussa Sanoh. Același impresar a negociat cu Iași pentru transferul lui Cedrick Mabwati, jucătorul despre care GSP.ro a scris în ultimele zile că se află în zona neutră a Aeroportului Henri Coandă. Mabwati însă nu va mai ajunge sub comanda lui Flavius Stoican. Detalii AICI!

9 meciuri a jucat Frederic Bulot pentru naționala Gabonului

5 goluri a marcat Bulot în Ligue 1: unul pentru Reims și 4 pentru Caen

sib
BURSA TRANSFERURILOR LA HERMANNSTADT

Antrenor: Alexandru Pelici (confirmat)
Veniri: Tsoumou (Ermis Aradippou), R. Zaharia (Ermis Aradippou), Dandea (Astra), N'Kololo (Caen), Antonov (Rudar Velenje), Chalkiadakis (PAS Giannina), Frederic Bulot (liber)
Plecări: Surugiu (Craiova), R. Crișan (Astra), S. Lupu (Gaz Metan), Boboc (Astra), M. Stancu (Gaz Metan), Danci (contract expirat)

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
wba33
wba33  •  10 Iulie 2018, 15:30

Candva a fost cotat la 2.5 mil...deci fotbal stie.

kcain
kcain  •  10 Iulie 2018, 14:44

un.fotbalist cu.meciuri.in.liga 1 vine in..liga 1. :)...suna cam.aiurea titlul asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează