FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

Veste de ultimă oră în cazul golgeterului disputat de FCSB și Craiova: „Avem un acord de principiu”

Cephas Malele / Sursă foto: GSP +48   FOTO
Cephas Malele / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 11:41 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 13:28

Viorel Tudose, principalul sponsor al lui FC Argeș, a comentat situația lui Cephas Malele (27 de ani), golgeterul „vulturilor” din acest sezon. 

  • Cephas Malele este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Liga 1. Vârful elvețian cu origini angoleze are 8 reușite stagionale și a atras deja atenția cluburilor importante. CS Universitatea Craiova vrea să îl transfere, ca înlocuitor pentru fragilul Elvir Koljic

Cephas Malele era un necunoscut atunci când a ajuns în România, dar a devenit un atacant pe care-l dorește una dintre forțele campionatului. Craiova se interesează de atacantul angolez pe care FC Argeș l-a adus din Portugalia, de la Oliveirense. Totuși, oficialii argeșenilor declară răspicat că Malele nu e de vânzare și că acesta își va prelungi contractul cu revelația din 2021.

Să fie foarte clar! Malele este și va fi jucătorul lui FC Argeș. Impresarii lui au un acord de principiu cu FC Argeș, iar el va rămâne jucătorul nostru. Aud și eu că se interesează FCSB și Craiova de el, dar vreau să spun tuturor că el nu este de vânzare pentru nicio sumă!

Avem acționari și finanțatori care îi pot plăti salariul lui Malele pentru următoarele doua sau trei sezoane”, a declarat Viorel Tudose, la Pro X. 

Cephas Malele, propus la FCSB și CFR Cluj

Cephas Malele (27 de ani), atacantul lui FC Argeș, le-a fost propus primelor două clasate din Liga 1, FCSB și CFR Cluj.

„Eu zic ca e un jucător de FCSB, de CFR sau de alte echipe importante. Nu cred că va mai rămâne la FC Argeş, la ce a arătat până acum”, a spus Ovidiu Sabău, la Look Sport+. 

Daniel Stanciu, președintele lui U Cluj, a vorbit și el la superlativ despre Malele: „Poate să continue şi la FC Argeş, dar să vedem. Are un salariu măricel. A primit o ofertă şi mai bună acum, dar a demonstrat că merită. Mulţi de acolo îl privesc ca pe o afacere de viitor, plus că poate să îndeplinească obiectivele clubului”.

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+44 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Stadion nou în Liga 1: „Va fi unul dintre cele mai moderne din România! Pista de atletism dispare”. Când va fi gata

EXCLUSIV Antrenor și conducător demiși! Cutremur la clubul din Liga 1 după ședința de azi!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
dora
dora  •  03 Martie 2021, 14:05

Malele este un jucator bunicel care merita sa joace la o echipa de play-off. Pe un salariu mai bun. Nu as prelungi contractul cu Argesul, daca as fi in locul lui !

bodystyle74
bodystyle74  •  03 Martie 2021, 13:35

Hopa! A aparut un nou Tade in mamaliga1 si e bataie pe el.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează