FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - PANDURII

FOTO FC Vaslui învinge Pandurii cu 3-2 » Final nebun, cu două goluri în prelungiri

Wesley a dus scorul la 2-0, din penalty, în minutul 41 +9   FOTO
Wesley a dus scorul la 2-0, din penalty, în minutul 41

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2011 18:03

FC Vaslui a învins pe teren propriu cu 3-2 formaţia Pandurii Tîrgu Jiu. Viorel Hizo l-a depăşit astfel în clasament pe Petre Grigoraş.

Wesley a înşirat doi adversari, dar a aluncat deşi scăpase singur cu portarul. Sînmărtean a arătat de ce i s-a oferit un nou contract de invidiat la Vaslui. A oferit o pasă ideală lui Buhăescu, iar acesta a deschis scorul cu un şut plasat (19).

Vasluiul se putea desprinde repede pe tabelă. Urcat în atac, Milisavljevici l-a remarcat pe Mingote cu un şut puternic(25). Pandurii lui Grigoraş au fost aproape de a egala prin şutul lui Voiculeţ de la marginea careului de 16 metri, care a trecut puţin pe lîngă poarta lui Cerniauskas(35).

Sînmărtean a fost din nou decisiv, l-a driblat pe Voiculeţ în careu, a obţinut penalty, iar Wesley transformat lovitura de pedeapsă(41).

Nistor a redus din diferenţă în minutul 60 cu un şut plasat din interiorul careului. Finalul a fost unul de infarct. Batin a egalat în minutul 90+2, însă bucuria gorjenilor nu a durat decît un minut, Balaur marcînd golul victoriei moldovenilor.

VEZI AICI DESFĂŞURAREA LIVETEXT A MECIULUI

Echipe de start:

FC Vaslui: Cerniauskas - Jovanovici, Balaur, Farkas, Milisavljevici - Zmeu, Pavlovici - R. Buhăescu, Wesley, Sînmărtean - Temwanjera

Rezerve: Puia, Ad.Gheorghiu, Y. Bello, R.Costin, Milanov, Gladstone, Hugo Luz
Antrenor: Viorel Hizo

Pandurii Tg. Jiu: Mingote - Ad. Rusu, Viera, Chiricheş, Cardoso - D. Nistor, Pintilii, Cl.Voiculeţ, Maxim - Al. Grigoraş, Lemnaru

Rezerve: Lazar, Al.Vlad, C. Cristea, Brata, Bucur, I. Rada II, Batin
Antrenor: Petre Grigoraş

Echipa lui Grigoraş stă mai bine în clasamentul Ligii 1, cu 22 de puncte. Pe cele două echipe le desparte doar un punct.

Viorel Hizo nu îi va putea folosi pe Adailton şi Papp, suspendaţi, dar şi pe Cînu, Annang şi Gerlem , accidentaţi. De partea cealaltă, la Pandurii vor lipsi Stromajer, suspendat, şi accidentaţii Băcilă şi Pleaşcă.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (99)
miticul
miticul  •  20 Noiembrie 2011, 19:39
Postat de draxter pe 20 Noiembrie 2011, 19:06

zi mi te rog il forteaza cineva sa se uite la fotbal daca lui nu i place? vine sa de commenturi sa se dea interesant omu hai lasa ma si tu

cate clase ai ma ? ai facut macar 8 ca parca alea sunt obligatorii

miticul
miticul  •  20 Noiembrie 2011, 19:37
Postat de draxter pe 20 Noiembrie 2011, 19:06

zi mi te rog il forteaza cineva sa se uite la fotbal daca lui nu i place? vine sa de commenturi sa se dea interesant omu hai lasa ma si tu

bai voi in moldova nu va mai civilizati deloc ? tot tractoristi ati ramas doar sa injurati stiti ? mai sa-i dau dreptate aluia moflea ce spune despre voi, m-am uitat atent pe comentarii desi nu prea postez voi sunteti cei mai penali voi din moldova

lp64
lp64  •  20 Noiembrie 2011, 19:28

ROBERT DUMITRU, acelasi ROBERT DUMITRU! Ce lipseste ? DNA!

Vezi toate comentariile (99)
Comentează