FOTBAL  »  Superliga  »  COMUNICAT

Comunicat acid după răbufnirea lui Mihai Chirica: „Clubul pe care îl păstoriți nu a atins performanțele noastre”

FC Voluntari, unul dintre cluburile vizate de atacul primarului ieșean Mihai Chirica, a emis un comunicat de presă prin care taxează declarațiile edilului din Copou. +10   FOTO
FC Voluntari, unul dintre cluburile vizate de atacul primarului ieșean Mihai Chirica, a emis un comunicat de presă prin care taxează declarațiile edilului din Copou.

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 12:49 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 13:28

FC Voluntari, unul dintre cluburile vizate de atacul primarului ieșean Mihai Chirica, a emis un comunicat de presă prin care taxează declarațiile edilului din Copou.

Luni, primarul Iașiului a răbufnit la adresa jucătorilor lui Poli Iași, formație care a ajuns să ocupe ultimul loc în Liga 1. Chirica n-a putut să treacă peste unele înfrângeri suferite de băieții lui Pancu împotriva unor echipe, spune el, care „gravitează în jurul unor orașe”. Chirica a primit un răspuns acid în această dimineață, după ce oficialii lui FC Voluntari s-au simțit lezați de ieșirea edilului din capitala Moldovei.

Comunicat FC Voluntari: „Domnule primar, respectați-ne!”

Rasfoind bogata presa online cu tematica sportiva din Romania ne-a frapat titlul aparut pe platforma gsp.ro: "Ne ard toate comunele din țară”- un articol in care primarul municipiului Iasi facea trimitere peiorativ la echipa noastra- FC Voluntari.

Faptul ca ati pierdut cu 4-0 partida cu FC Voluntari nu trebuie sa constituie o surpriza pentru dumneavoastra, deoarece clubul ce reprezinta orasul pe care-l pastoriti, iar aici facem referire atat la cel fondat in 1945 cat si la cel nou reinfiintat in 2010 ,nu au atins performantele clubului FC Voluntari, promovari succesive din liga 4 in Liga 1, castigarea Cupei si a Supercupei Romaniei, mentinerea 6 sezoane consecutive pe prima scenă a fotbalului românesc.

Sigur nu cunoaste distinsul primar al Iasului faptul ca in Voluntari avem 2000 de sportivi legitimati si ca avem echipe in prima liga la baschet masculin si volei feminin. Noi la Voluntari suntem oameni modesti si nu dorim sa insiruim acum si aici performantele extraordinare obtinute de altletii nostri in sporturi individuale.

Nu vrem sa intrăm in contradictie cu edilul orasului care reprezinta capitala Moldovei tocmai ca noi voluntarenii avem un respect deosebit pentru orasul celor sapte coline, doarece de mai bine de 15 ani in mod organizat intre 7000-10.000 de pelerini vin in mod organizat la moastele Preacuvioasei Parascheva.

Domnule primar, va respectam pe dumneavoastra, pe cetatenii Iasului, admiram orasul teiului lui Eminescu, dar va rugam, indiferent de starea de nervozitate pe care o aveti la adresa echipei Politehnica Iasi, sa ne respectati, pentru ca nu-i asa, va suntem parteneri de competitie - Comunicat FC Voluntari

+6 FOTO

Primarul Mihai Chirica a făcut praf echipa lui Pancu: „Ne ard toate comunele din țară”

Mihai Chirica, 49 de ani, primarul Iașiului, a făcut praf echipa de fotbal antrenată de Daniel Pancu și finanțată în mare măsură de la bugetul local.

Într-o conferință de 4 minute, Chirica i-a criticat dur pe jucătorii lui Poli, cărora le reproșează că nu prestează suficient pentru salariile pe care le au. Poli Iași este „lanterna roșie” din Liga 1, cu 15 puncte acumulate după 18 etape.

Să mă lase! Așa pot să iau și eu bătaie. Stau și eu și iau bătaie cu 4-0. La vârsta mea, și la cât știu eu despre fotbal. Iau și eu bătaie de la Voluntari, Chindia, tot felul de echipe. Mă uit pe hartă și mă ia capul! Eram bun la geografie, dar nu văd vreo capitală regională sau vreun oraș mare. Sunt niște comune care gravitează în jurul unor orașe. Când îi prind pe-ai noștri, îi ard de le sună apa în cap! 

După ce iau fiecare bătaie, găsesc scuze. Dacă joacă în deplasare, nu poți da vina pe teren, trebuie să dea pe altceva. A fost deplasarea greoaie, nu știu. Dacă joacă acasă vineri, spun că nu trebuia să joace vineri și că e vina primarului. Ei vineri iau bătaie, scrie în regulament. Nu pot decât să le urez succes. Persiflez pe marginea lor pentru că merită. Să le fie rușine! Iașiul este capitala Moldovei, centru academic, are doctori în știință. Prin urmare, dacă nu știu să joace pentru Iași, să joace pentru cine știu ei. Asta e situația. Ce să fac eu cu ei? Ce să le zic, «Dă, bă, gol!»? Primarul are alte treburi”, a tunat Chirica.

Poli Iași în acest sezon:

  • ocupă ultimul loc în clasament;
  • are 15 puncte obținute din 18 runde;
  • 4 victorii, 3 egaluri, 11 înfrângeri;
  • 39 de goluri primite (cele mai multe din campionat), 16 marcate
  • ultimul rezultat: 1-2 vs. Gaz Metan

Citește și alte știri din Liga 1:

VIDEO. Fără precedent! Primarul Mihai Chirica a făcut praf echipa lui Pancu: „Vinerea luăm bătaie, scrie în regulament! Dă, bă, gol! Ne ard toate comunele din țară”

EXCLUSIV Dani Coman, după ce Ioniță a recunoscut că a folosit metode interzise: „Ești un trădător!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
7biancorossi7
7biancorossi7  •  26 Ianuarie 2021, 14:34

pisa m as pe voluntariu lor de tarani cocliti:))))))))))))

risc_mix
risc_mix  •  26 Ianuarie 2021, 14:14

Cam obraznic primarul-traseist al ,,capitalei Moldovei''. D'aia ii si arunca lumea cu iaurt in ochi. Pai ba prostanacule, nu conteaza rangul localitatii care are echipa de fotbal. Conteaza doar interesul pt echipa a oamenilor din jurul ei. Ce daca esti ,,capitala Moldovei'' daca fotbalistii sunt cu burta goala. E absolut normal sa te bata orice echipa fara probleme financiare. Asta nu poate sa inteleaga creierul tau de meduza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează