Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile despre sport și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

DA, AM ÎNȚELES


LIGA 1    •   FCSB - ASTRA

FOTO FCSB a avut un gol anulat eronat al lui Golofca

Captură TV Dolce Sport

Captură TV Dolce Sport

Sambata, 12 August 2017

La scorul de 1-1 FCSB putea prelua conducerea în meciul cu Astra din etapa a 6-a din Liga 1, însă arbitrul de tușă Vladimir Urzică a ridicat fanionul pentru un ofsaid inexistent.



În minutul 73, Golofca a fost găsit bine de o pasă a lui Achim, dar arbitrul de linie Vladimir Urzică a ridicat fanionul. Până să apuce să fluiere centralul Adrian Cojocaru fotbalistul roș-albaștrilor a înscris, dar golul a fost anulat. Golofca era scos din ofsaid de Belu.

Chiar dacă Golofca și restul steliștilor au protestat, arbitrul partidei n-a schimbat decizia.

Comentarii (29 ) Adaugă comentariu

Constantin Luca  •  13 August 2017, 16:35

CARTILE SANT FACUTE INAINTE DE-A INCEPE CAMPIONATUL,NU VA STROFOCATI DEGEABA,VA STRICATI TENUL,IN TARA ASTA INAFARA HOTIEI NIMIC NU MERGE,FIECARE DOMENIU CU FURTISAGUL LUI,ATAT NIMIC MAI MULT,TREBUIE SCHIMBAT TOTUL SI MATURA (VORBA MARIEI COCIORVAN,FIEI TARANA USOARA).

xavi-  •  13 August 2017, 09:12

Postat de Tudor Chirea pe 13 August 2017, 09:02

Ofsaid este si da si nu, dar ne se vb de 11m clar cand arbitrul a dat un fault inexistent in atac la scorul de 1-0 ptr Astra!

Pai crezi ca le da voie Gigel sa scrie despre asta?Nu,ei trebuie sa scrie ca din cauza arbitrului au pierdut 2 pct.Aseara a fost viciere de rezultat,dar in defavoarea Astrei!

Tudor Chirea  •  13 August 2017, 09:02

Ofsaid este si da si nu, dar ne se vb de 11m clar cand arbitrul a dat un fault inexistent in atac la scorul de 1-0 ptr Astra!

Vezi toate comentariile (29)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase