FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

FOTO Gardoș a negociat cu o altă echipă din Liga 1 înainte de a semna cu U Craiova » Replică pentru Becali: "Ar fi cea mai mare palmă!"

FOTO: facebook.com/UCVOficial/
FOTO: facebook.com/UCVOficial/

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 12:16

Fundașul Florin Gardoș, 29 de ani, a fost prezentat azi la U Craiova, echipă care l-a împrumutat pentru 6 luni de la Southampton.

Gardoș a vorbit despre decizia de a reveni în Liga 1 și a dezvăluit că înainte de a semna cu echipa lui Devis Mangia a negociat cu Viitorul.  Mai mult, acesta a avut o replică pentru Gigi Becali, care a spus că nu-l transferă pe fundaș pentru că nu a mai jucat de 3 ani.

"Eu nu am discutat cu nimeni de la Steaua. Singurul om cu care am discutat a fost Gică Hagi. Și vreau să-i mulţumesc pentru asta. Viitorul a fost o variantă. Am discutat cu domnul Hagi şi îi mulţumesc pentru sfaturile date.

Am ales să vin aici pentru că am fost dorit de toată lumea, conducere, antrenori. Să câştig titlul c u Craiova ar fi cea mai mare palmă dată celor care au spus că eu n-am mai jucat de trei ani! Sunt pregătit să joc la meciul cu Timişoara (n.r. vineri ora 20:45), dar mi-e greu să îmi dau exact seama la ce nivel sunt din punct de vedere fizic.

Mai am contract până în vară cu Southampton. Iau în calcul orice variantă, inclusiv să rămân aici. Am o înţelegere cu domnul Mihai Rotaru, iar dacă lucrurile vor merge bine iau în considerare să rămân aici", a spus Gardoș la conferința de presă, potrivit TV Telekom.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  22 Februarie 2018, 13:49
Postat de jullien_alphonse pe 22 Februarie 2018, 13:41

Ce e gresit?! Simplu. Se poate minti prin omisiunea adevarului. Habar n-avem ce operatii si/sau probleme fizice a avut/are... Becali/Mimi Scoica stiu ei ceva!

Deci ce e gresit in afirmatia ca Gardos n-a mai jucat de 3 ani?

energydrik
energydrik  •  22 Februarie 2018, 13:47

Fraier Bee! Trebuia sa se inteleaga cu Gardos si sa il imprumute la Botostain ca tot e salariu platit de englezoi. Daca demonstra ceva Gardos, il transfera la fcsb, daca nu i se termina contractul si PA.

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  22 Februarie 2018, 13:41
Postat de adi_stelistul pe 22 Februarie 2018, 13:37

Faptul ca n-a discutat decat cu Viitorul si Craiova pentru transfer nu e tocmai o chestie cu care sa se laude. Daca tot a mancat o paine intr-un loc, frumos era sa puna o intrebare. Sau ar trebui sa explice de ce nu mai doreste sa se intoarca unde a mai fost. Nu sunt deloc de acord cu Becali, cred ca Gardos poate juca in liga 1 chiar cu 3 ani nejucati. Sunt atatia altii care au venit sa joace in aceleasi conditii cu singura diferenta ca nu aveau pasaport romanesc. Gebhart, de pilda, nu era departe de situatia lui Gardos. Cu strainii suntem mai intelegatori, mai dispusi sa le oferim sanse. Insa nici excesul acesta de orgoliu nu-l inteleg - cum adica "palma data celor care au spus ca n-am mai jucat de trei ani"? Ce e gresit in afirmatia asta?

Ce e gresit?! Simplu. Se poate minti prin omisiunea adevarului. Habar n-avem ce operatii si/sau probleme fizice a avut/are... Becali/Mimi Scoica stiu ei ceva!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează