FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CSMS IAŞI 0-0

FOTO Gest fără precedent în Liga 1: un arbitru va fi dat în judecată pentru un penalty neacordat!

Marian Balaci, primul din dreapta, la un meci pe Ghencea alaturi de S. Gheorghe, Balaj si Ghinguleac +2   FOTO
Marian Balaci, primul din dreapta, la un meci pe Ghencea alaturi de S. Gheorghe, Balaj si Ghinguleac

Articol de - Publicat joi, 19 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 martie 2015 14:24

Oficialii clubului Oţelul Galaţi au anunţat că îl vor da în judecată pe arbitrul Marian Balaci. Centralul e acuzat că a viciat rezultatul din meciul Oţelul - CSMS Iaşi 0-0 prin neacordarea unui penalty clubului gălăţean. 

"Îl vom acţiona în judecată pe acest arbitru pentru viciere de rezultat. Nu îţi poţi bate joc de un club, de o echipă care îţi plăteşte baremul. Noi îţi dăm bani şi tu ne furi? Ceea ce se întâmplă acum cu delegările este foarte grav, dacă nu avem arbitri capabili trebuie să aducem pe alţii, de afară, pentru că unii din România iau bani degeaba”, a declarat Vlad Răpişcă, administrator special al Oţelului.

Oficialul gălăţean a lansat un atac la comisii şi la adresa şefului CCA, Kyros Vassaras: ”Comisiile care ne judecă sunt cel puţin părtinitoare, din punctul meu de vedere. În tur ne-au pus pe butuci cu cartonaşele roşii, iar acum, jucătorul nostru, Altama primeşte 6 etape suspendare pentru un fault din imprudenţă, iar Acsinte, de la Botoşani, la care se vede intenţia de fault încasează doar 2 etape.

Într-o societate normală, dacă nu performezi, şeful te dă afară! E o mişcare logică şi normală. Dar, Vassaras nu are cum să dea afară arbitri, dacă domnia sa stă liniştit prin Salonic. Într-adevăr, grecii sînt în criză, au venit comuniştii şi poate nu funcţionează faxul. Este o ruşine ceea ce se întâmplă cu arbitrajul în Romania.”

Vlad Răpişcă şi-a reluat apoi criticile la adresa centralului de la Oţelul - CSMS Iaşi, 0-0. ”Sunt curios ce a scris observatorul în foaie şi cât va fi suspendat acest individ care ne-a furat din casă 2 puncte?! Îi dai galben lui Tavares pentru simulare, iar jucătorul are rană pe picior, îi dai galben lui Cernat pentru simulare la un fault clar şi nu dai penalty la Tudorie.

Jucătorii adverşi erau protejaţi ca nişte bibelouri. Este clar intenţie de furt! Să nu uităm că suntem în insolvenţă şi nu ai dreptul să te joci cu deciziile când este vorba de destinele a 100 de oameni care lucrează la clubul nostru. Acest personaj va fi acţionat în justiţie, voi consulta avocaţii şi în zilele următoare vom reveni cu detalii”, a încheiat administratorul special al Oţelului.

Directorul de imagine al clubului Oţelul, Lucian Ionescu, a comentat şi el prestaţia arbitrului: ”În minutul 35 a fost penalty clar la Tudorie şi implicit eliminare, dar s-a fluierat simulare. În minutul 49, Tavares a primit galben pentru simulare, după un contact.

Tot simulare a dictat la o fază petrecută la marginea careului, atunci când Florin Cernat, fotbalist cu multe meciuri în Liga Campionilor, a fost faultat clar în poziţie de a marca. Înseamnă că noi avem o echipă de actori de Oscar sau arbitrul este întradevăr dubios!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
otelul_64
otelul_64  •  19 Martie 2015, 22:35

sa fim seriosi....nu meritam sa ramanem in liga1.

masim
masim  •  19 Martie 2015, 22:12

ar fi tare chestia asta daca se va intampla atunci chiar ar reusi sa-i sperie cineva si pe arbitrii astia care se cred intangibili

mircea1957
mircea1957  •  19 Martie 2015, 21:21

Citesti, si te crucesti! Este o adevarata nebunie. Toata lumea da in judecata pe toata lumea. Toata lumea toarna pe toata lumea la DNA. Are, nu are dreptate, este de competenta instantei sau DNA, nu conteaza. O sa ajungem sa facem galerie la meciurile din instanta. Nu se poate asa ceva. Nu ca as fi deacord cu greselile de arbitraj, dar astea se judeca in alta parte. Fiecare echipa, la randul ei, a fost, sau s-a simtit la un moment dat, frustrata de arbitraj. In stilul aceta o sa fie in fiecare luni-marti cate 6-7 procese deschise pe tema arbitrajului. Hai ca am ajuns de... Caragiale!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează