FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Imagini IREALE din București! Gigi Becali și Luțu, surprinși cu sacii de bani „în spinare”! :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2019 08:38

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a fost surprins ieri de paparazzi ieșind cu două plase burdușite cu teancuri dintr-o bancă. 

Acompaniat de omul de încredere Ionuț Luțu, Becali n-avea cum să nu atragă privirile la ieșirea din sucursala băncii din Dorobanți.

Îmbrăcat lejer, cu pantaloni de trening, pregătit pentru „munca” ce-l aștepta, latifundiarul din Pipera a împărțit egal „prada”: un sac plin cu bancnote pentru el, unul pentru Luțu, după cum anunță tabloidul Cancan.

De câștigat nu au avut doar paparazzi, ci și oamenii care au intrat în vorbă cu el. Fotografii au surprins momentul în care o florăreasă primește 100 de lei din partea lui Becali. 

Nu e prima dată când patronul FCSB e surprins în astfel de ipostaze. Cu mai puțin de două luni în urmă, șeful vicecampioanei României părăsea aceeași agenție cu un sac parcă și mai încărcat. Vezi AICI imaginile.

vezi și: 

Gigi Becali nu se astâmpără și reeditează la FCSB experimentul care l-a costat 10 milioane de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
ticbis
ticbis  •  21 Iunie 2019, 14:41
Postat de catalynn pe 21 Iunie 2019, 11:00

Bă, ca ești un distrus fără viața personală înțeleg, ca ești prost de *** iar pot înțelege și crezi ca dacă ultima litera e dubla, gen Timm sau Adriann sunt conturile mele, însă și mincinos!? Ai umplut forumul cu o postare de a mea, chipurile scrisă in noaptea de Revelion acum 3 ani la 23:10 pe care o ai salvata. Problema e ca o are și GSP salvata și time stampeul e 16:10, adică fix 7 ore mai devreme. E drept ca după ora 21 am făcut vreo 2-3 urări de La Mulți Ani! cui am crezut ca merita, însă cert e ca tu nefiind pe lista ai rămas acum cu sechele! :-))))) Uite și linkul pt a nu exista discuții:................https://premium.gsp.ro/fotbal/liga-1/acum-s-a-aflat-motivul-cinic-pentru-care-csa-si-talpan-vor-sa-distruga-definitiv-echipa-lui-becali-498134-comentarii-pagina24.html

"Patroane", stai calm si nu te mai agita, ca-ti cauzeaza la sanatate! Eu inteleg ca poza cu Becali si Lutu carand sacii de bani cash din banca te-au scos din minti, insa nu e cazul sa te imbolnavesti doar din atata lucru...!:)))

allstefans
allstefans  •  21 Iunie 2019, 14:18
Postat de Simona Dumitru pe 21 Iunie 2019, 09:01

Nimic nou pentru Gigi unde este bomba?

se poate sa fi tu o bomba sexy

cluj_cluj
cluj_cluj  •  21 Iunie 2019, 12:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close