FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali nu se astâmpără și reeditează la FCSB experimentul care l-a costat 10 milioane de euro!

Articol de , , - Publicat joi, 20 iunie 2019 21:30

Gigi Becali reeditează experimentul din cauza căruia a pierdut 10 milioane de euro în vara trecută: începe încă un sezon cu Andrei Vlad titular, un portar de 20 de ani care n-a apărat în niciun meci cu miză în 2019.

FCSB nu scapă de fantezia transformării lui Andrei Vlad în „Messi al portarilor„, oricât de costisitor ar fi visul pe care Becali îl vrea îndeplinit. Patronul clubului anunță că Vlad va porni ca titular și sezonul acesta, după un an în care a fost ținut pe margine. Andrei era etichetat ca un goalkeeper demn de încredere și în vara trecută, până când a compromis calificarea în grupele Europa League și premii de 10 milioane de euro.

Gigi s-a speriat atunci și l-a trecut pe bancă pe internaționalul de tineret, a apărat Bălgrădean în restul sezonului. „Pufi” va deveni încă o dată rezerva lui Vlad.

Andrei va juca meci de meci, nici nu mă gândesc la altceva! E rândul lui!” e anunțul lui Becali pentru noul principal Bogdan Andone și pentru cei doi portari din lot.

Ca să devină măcar un goalkeeper decent pentru nivelul Ligii 1, nu un superportar cum îl vede Gigi, Andrei are nevoie să se reobișnuiască în poartă. El mai mult a stat pe bancă de când a ajuns la profesioniști. În 2019 a prins numai două meciuri, un amical al naționalei U21, 1-0, în care a bifat o repriză, și derby-ul fals FCSB-CFR, 1-0, ultima etapă care nu mai conta, întrucât adversarii deveniseră deja campioni matematic. 

8 meciuri a adunat Andrei Vlad în Liga 1 în doi ani petrecuți la FCSB. La Craiova bifase o singură partidă, într-un eșec cu Viitorul, 0-1, joc în urma căruia Becali l-a remarcat și l-a achiziționat

Vezi și: 

Gigi Becali dezvăluie cum i-a ratat pe Tudor Băluță și Alexandru Cicâldău: „M-am luat după specialiști!” Decizie radicală luată de patronul FCSB + a făcut o ofertă în direct

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
farauminsport
farauminsport  •  21 Iunie 2019, 11:49

O noua dovada de amatorism a autorilor si un nou prilej pentru tot felul de rataciti fie pe langa UM Ghencea, fie pe langa UM Dinamo, sa aiureze, sa emita aceleasi bazaconii stupide. Necalificarea Stelei in grupe, in dubla cu Rapid Viena, nu I se poate pune in carca lui Vlad. La Viena s-a ratat imens (plus doua mingi in bara!!!), iar la faza in care Vlad, din exces de zel a plonjat la o minge care se ducea afara, au mai fost multi jucatori implicati, in derularea ulterioara pana la gol. Deci calificarea s-a pierdut la Viena unde s-a ratat nepermis de mult si apoi la Bucuresti, cand dupa golul de 2-1, echipa s-a prabusit si nu a mai avut ocazii! Nu poate fi vinovat Vlad de toate astea!!!

fara_pista
fara_pista  •  21 Iunie 2019, 07:32
Postat de random_ pe 21 Iunie 2019, 06:57

Si ce dacă nu intrăm în grupele EL âl vindem pe Vlad cu 20j de meleoane și recuperăm plus profit cumsecade. Plus că datorită sfântului domn Becali noi avem 2 echipe în Liga 1,deci șanse duble la titlu că dacă pierde una câștigă cealaltă. Respect intens domnu Becali!

Aceleași bălmăjeli fără sare și piper. Spre deosebire de „sfântul domn Becali”, tu n-ai decât o șansă: încearcă să-ți scoți unghia din gât, poate reușești să scrii ceva mai de Doamne-ajută.

serg_iordan
serg_iordan  •  21 Iunie 2019, 07:18

Dacă in cazul altora gg poate fi înțeles întrucât a cheltuit ceva bani pe ei... in cazu acestui...messi al portarilor... e de neînțeles... acesta nu va fi niciodată titular pe valoare la o echipa de Liga1

Vezi toate comentariile (33)
Comentează