FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 2-0

FOTO Imagini horror cu piciorul lui Burcă, după duelul cu Alibec: "A spus că m-a ciupit"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 august 2017 22:57

La finalul meciului pierdut de FC Botoșani în fața FCSB-ului cu 0-2, fundașul Andrei Burcă a arătat rana suferită la gleznă în urma a două dueluri avute cu Alibec în prima repriză, la care botoșănenii au acuzat că atacantul trebuia eliminat (detalii AICI).

Burcă susține că Alibec trebuia să vadă cartonașul roșu, dovadă că atacantul a fost și înlocuit la pauză, după ce fusese avertizat. 


Foto: TV Dolce Sport

"Alibec a spus că a lovit doar mingea și că m-a ciupit. Noi suntem prea mici deocamdată să facem față. Și-au dat seama că a fost roșu, de aceea l-au schimbat. 

Cred că am jucat bine, dar nu a intrat mingea în poartă. Am încercat să avem posesiea, dar e o echipă bună, cu jucători valoroși, iar faptul că nu am trimis mingea în poartă ne-a costat", a spus Burcă la finalul partidei, la TV Dolce Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 August 2017, 13:17
Postat de gigi_becali_4 pe 28 August 2017, 03:23

El e ala care cand a castigat Astra campionatul si arbitrii au anulat 3 goluri valabile Stelei la meciul cu Astra radea de Steaua si zicea ca suntem slabi ca dam vina pe arbitraj, ca daca eram de valoare mai marcam de 3 ori :))))

iar le meciul retur au anulat vreo 2 goluri Astrei si v-au scutit de 2 cartonase rosii si tot v-au batut aia la ultima faza. vai de capul vostru, impinsi de arbitrii meci de meci. etapa asta clar eliminare la alibec, etape trecuta 2 goluri primite cadou de la arbitrii. fcsb = steaua = cancerul fotbalului romanesc.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 August 2017, 13:15
Postat de Abigail Laslas pe 28 August 2017, 01:36

Anul trecut cand se arbitra pentru viitorul te-ai plans?

m-am plans cand se arbitra impotriva lui Dinamo, si am pierdut un titlu pe punctele furate de arbitrii si era sa ratam si playofful din aceasi cauza. vrei sa vezi ce inseamna sa vina un arbitru chitit sa te ingroape ? vezi penalty dat impotriva lui Dinamo la Botosani si la Medias anul trecut.

749913671784643
Razvan Marcel  •  28 August 2017, 12:27

Alibec nu doar un singur fault a facut,la intrarea cand a luat galben sa va uitati,despre aceea intrare e vb,trebuia de atunci rosu

Vezi toate comentariile (45)
Comentează