FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - ACS POLI 3-0

FOTO Imagini nemaiîntâlnite în Liga 1 » Comentatorii TV, șocați de ceea ce au găsit în cabină

Articol de GSP - Publicat luni, 31 iulie 2017 23:32

Prezenți la stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, pentru meciul dintre Astra și ACS Poli Timișoara (3-0), comentatorii TV Dolce Sport au remarcat un cuib de viespi în interiorul cabinei de comentariu.

Organizatorii au fost informați de situație și au intervenit pentru îndepărtarea cuibului înainte de startul meciului, pentru a permite comentatorilor să-și desfășoare activitatea în condiții optime. 


Foto: Captură TV Dolce Sport

Partida de la Giurgiu, ultima din etapa a treia a Ligii 1, s-a încheiat cu victoria Astrei, scor 3-0.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
capca1
capca1  •  01 August 2017, 15:38

Da, cuibul de viespi este cel care-l determina pe Ilie Dobre să comenteze, în stilu-i inconfundabil, un meci anost?! Doamne, a picat Ceaușescu, mai fă, te rog, o minune : pensionează-l pe Ilie Dobre, cel mai gângăvit comentator, ever !

blatistu49
blatistu49  •  01 August 2017, 09:15

a fost pus ptr fcsbisti sa scape de blatisti

iosif_vs.
iosif_vs.  •  01 August 2017, 02:35
Postat de bakunin pe 01 August 2017, 00:30

Manca-te-ar viespile de simpatic ce esti :)))

Mai poti sa induri umilintele, babuine'?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează