FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL, SÂMBĂTĂ, ORA 19:45, TV DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

UPDATE FOTO INCREDIBIL! Iașiul e în Ice Age, dar clubul asigură cu câteva ore înainte de Poli - Viitorul, meci decisiv pentru play-off: "Fiți fără griji" :)

FOTO: Facebook Poli Iași +3   FOTO
FOTO: Facebook Poli Iași

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 februarie 2018 11:34

Play-off-ul se decide și în Copou, unde frigul e stăpân absolut. Gazonul a fost protejat de intemperii cu o prelată, care a fost invadată de ninsoarea abundentă din ultimele ore de la Iași, acolo unde Poli o înfruntă diseară, de la ora 19:45, pe campioana en-titre Viitorul.  

UPDATE

Așa arată acum stadionul din Iași, potrivit jurnalistului Lucian Lucescu de la TVR. Terenul a fost curățat complet de zăpadă și este în prezent acoperit cu o prelată. 

În această dimineață, oficialii ieșeni au postat pe Facebook o serie de poze cu starea gazonului.

Organizatorii munceau să scoată terenul de sub nămeți, iar masa presei de pe Stadionul " Emil Alexandrescu" era acoperită de gheață și țurțuri. 

Totuși, pe pagina de Facebook a moldovenilor, fanii erau liniștiți de oficialii clubului:

"Fiți fără griji! Meciul din această seară, finala pentru play-off SE JOACĂ! Terenul a fost protejat și se va prezenta în condiții regulamentare. Mai mult decât atât, se fac eforturi extraordinare pentru ca gazonul să se prezinte în condiții bune la ora meciului, 19:45", suna anunțul postat pe pagina oficială de Facebook a echipei din Copou. 

De asemenea, tribunele sunt curățate de zăpadă! Vă așteptăm, în număr cât mai mare, la meci!".

4.500 de bilete au fost vândute deja pentru acest meci. Acestea se vând în continuare, iar șefii echipei se așteaptă ca stadionul să fie plin. Un bilet la peluză costă 10 lei peluză și  20 de lei la tribune, iar suporterii ieșenilor se pot bucura și de o promoție specială: la un bilet cumpărat, moldovenii primesc altul gratis. 

Chiar dacă, oficial, la ora jocului sunt anunțate -4 grade Celsius, temperatura resimțită va fi de -10 grade!

"Nu contează în ce condiții vom evolua. Important e că vom da piept cu o formație de valoare, care a demonstrat că e în formă. A câştigat toate meciurile pe care le-a avut în acest an, dar şi noi suntem în formă. Eu zic că am arătat tot mai bine de la meci la meci. Avem două victorii în spate, va fi un meci deschis. Suntem încrezători în puterea noastră, în jocul nostru, ştim că putem fi mai buni ca ei", a declarat ieri Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului. 

În urmă cu două zile, oficialii Viitorului, prin vocea directorului general Cristian Bivolaru, și-au manifestat îngrijorarea cu privire la starea precară a gazonului de la Iași (detalii pe larg, aici)

"Am făcut un demers la LPF pentru a se verifica dacă instalația de încălzire funcționează, obligație pe care o are fiecare club.

Din informațiile noastre nu este funcțională, fie nu e pornită. Dovadă că se pun acele folii pe teren, care nu știu ce rol au. Probabil doar să se protejeze în cazul în care vine ninsoarea. Vom vedea la ora meciului cum se va prezenta gazonul.

Am văzut că se anunță ninsori, ger. Vrem să se respecte prevederile regulamentare pentru folosirea instalației de încălzire a terenului. Regulamentul e foarte clar, la ora partidei arbitrul va constata dacă terenul îndeplinește sau nu condițiile de joc", a decalarat oficialul Viitorului pentru GSP.ro.

Din ultimele informații, observatorul partidei se declara încrezător că gazonul va fi în condiții acceptabile la ora partidei. 

Aici poți urmări în format liveTEXT meciurile zilei din Liga 1, dar și calculele complete pentru play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
blocatu
blocatu  •  25 Februarie 2018, 08:31
Postat de nebraska pe 24 Februarie 2018, 12:10

N-ar fi rau sa intre Iasiul, au jucat cu demnitate cu, clona fc fcsb. Cu toate ca si Viitorul au refuzat in ultima vreme noncombatul cu aceeasi clona sub orice critica.

ti s-a indeplinit visul! :D

blocatu
blocatu  •  25 Februarie 2018, 08:28
Postat de cpt.ahab pe 24 Februarie 2018, 12:35

Prelata este, nu o vezi? Gsp-ul n-are subiecte si cauta a gasi acolo unde nu-i cazul. Gazonul va fi bun la ora partidei, sa fie ei siguri.

singurul comentariu de bun-simt,bravo! toate celelalte, s-a dovedit aseara, au fost simple speculatii! na, ca astra a jucat pe bune, cu echipa buna, la iasi a fost bun terenul, au ajuns in playoff aia care au meritat!

blocatu
blocatu  •  25 Februarie 2018, 08:23
Postat de sexilian pe 24 Februarie 2018, 18:01

antrenorul de copii tineri si culegatorii lui de lantisoare de pe gazon sper sa plece cu sacul plin, ca iarna-i lunga,MULTE GOLURI PLAIESI,spargeti putina mica,umiliti regele BLATURILOR,poate pleca sa ramanem fara maimutzoi in CAMPIONAT.......

am o veste proasta pentru tine, plaies! am ramas deja fara maimutoi in campionat, Rapid nu mai este! acum fa-ne o favoare si lasa-ne fara maimutoi si pe forum! si du-te tare!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează