FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL SLIMNIC

FOTO Ipoteze diferite în scandalul de la Slimnic » Fanii Stelei: "I-am făcut garou cu fularul altfel murea", localnicii: "Ne-am încuiat în casă"

FOTO: Facebook / În centru, suporterul căruia i-au fost tăiate tendoanele, iar în stînga este cel care i-a salvat viaţa, legînd acel fular în loc de garou +8   FOTO
FOTO: Facebook / În centru, suporterul căruia i-au fost tăiate tendoanele, iar în stînga este cel care i-a salvat viaţa, legînd acel fular în loc de garou

Articol de - Publicat marti, 14 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 14 august 2012 10:05

Conflictul iscat între cîţiva suporteri ai echipei Steaua şi localnicii din localitatea Slimnic este departe de o rezolvare. Atît fanii roş-albaştrilor, cît şi localnicii au variante diferite.

Ultraşii Stelei consideră că au fost atacaţi fără vreun motiv întemeiat, în timp ce o familie din Slimnic declară că a fost atacată chiar în propria curte. 

În această altercaţie, unui suporter i-au fost tăiate tendoanele de la o mînă şi doar intervenţia unui prieten i-a mai salvat viaţa, avînd o sîngerare puternică. 

“Eu i-am pus fularul, i-am făcut garou la mînă şi i-am pus fularul că altfel murea, curgea sînge. Sînt mînjit de sînge, dar i-am salvat viaţa unui prieten, nu am făcut altceva nimic”, a spus un fan al Stelei conform tribuna.ro.

“A fost o învălmăşeală între nişte local­nici şi ceva suporteri. Cînd au coborît să-şi facă nevoile, s-au trezit loviţi cu lopata, li s-au tăiat tendoanele de pe mînă”, a intervenit un alt suporter.


De partea cealaltă, proprietarii casei în care se presupune că fanii Stelei au intrat şi au devastat au o altă ipoteză.  Proprietara casei susţine că fanii au urinat pe zidurile casei şi apoi au intrat în curte şi au început să spargă geamurile, iar localnicii au intervenit pentru a-i linişti, fără nici o intenţie de a lovi. 

„Era gălăgie la poartă. Am ieşit să vedem care e situaţia. Le-am spus: . Făceau treaba mică pe o parte şi pe cealaltă a casei şi la vecini. Vreo 15- 20 de persoane erau, nu pot să vă spun exact.

Soţul cu nişte prieteni au ieşit şi le-au spus . Nimica. Noi în casă am încuiat uşa. Apoi au intrat în curte şi cu pietre, cu sticle, cu bolovani, cu de toate peste noi”, a spus Cristina Tatu, proprietara casei pentru sursa citată. 

„Au intrat în curte, au început să dea cu pietre, cu cărămizi şi proprietarii s-au ascuns de frică. Au stricat casă, au stricat geamuri.  Au început scandal că au fost băuţi, drogaţi.

Nu a ieşit nimeni cu nici o lopată, oamenii au venit paşnici, le-au explicat că nu e bine ce fac şi ei au început să facă scandal. Au intrat în curte vreo 15-20 de oameni şi au sărit la bătaie”, a spus Radu Mitrea, vecin al familiei Tatu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  14 August 2012, 18:39

Adunătura asta de huligani a primit ce-a meritat. S-au crezut smecheri, iar acum, când vor auzi de Slimnic, îi va apuca cufureala si vor ocoli zona pana pe langa Moscova. Acesti needucati, au crezut ca si aici e ca la ei acasa, unde se pot duce si sa-si faca nevoile pe unde apuca, la oricine in casa. Adevaratii fani ai stelei ar trebui sa-si revizuiasca membrii si sa arunce huliganii care nu fac decat sa-i faca de ras pe oriunde merg. Pentru acesti huligani, civilizatia Transilvaniei e ceva ce ei nu vor atinge si intelege niciodata.

alpin
alpin  •  14 August 2012, 17:47
Postat de pinteaviteazul pe 14 August 2012, 11:48

La noi este o mare ofensa sa urinezi pe gardul sau casa omului.Stelistii nu aveau loc destul pe cimp,nu intr-o localitate.Au scapat ieftin,ca daca iesea tot satul,era macel ! Ma itreb cum de-au avut tupeul sa intre si in curtea omului...se putea lasa cu moarte din cauza inconstientei unor suporteri care cred ca li se permite orice !! Oare in Bucuresti se pise pe orice si oriunde ?? Asta-i civilizatia capitalei ???

Chair asa fac in Bucuresti!!!

alpin
alpin  •  14 August 2012, 17:45

De ce li se face publicitate unor HULIGANI?!? Dupa parerea lor, oamenii din Simnic sunt vinovati ca nu le-au permis sa se comporte ca la ei acasa. Cum e echipa, asa si huliganii ei!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează