FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, MÂINE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

FOTO jucătorii de la FCSB și Dinamo vor avea tricouri speciale la derby » Gest emoționant pentru fundația lui Mihai Neșu

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 15:58

FCSB și Dinamo se vor duela duminică, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Jucătorii celor două echipe vor face un gest emoționant la începutul meciului și îl vor susține pe Mihai Neșu, fostul fundaș al Stelei care se află în scaunul cu rotile după un accident la antrenament, acum 6 ani.

Fotbaliștii vor purta tricouri cu un mesaj care îi îndeamnă pe oameni să doneze bani către Fundația Mihai Neșu, care îi ajută pe copiii cu dizabilități.

" Derby-ul de duminică seara va fi un prilej perfect pentru ca FC Steaua Bucureşti şi FC Dinamo Bucureşti să vină în sprijinul Mihai Nesu Foundation, care derulează, în această perioadă, o campanie de donaţii prin SMS pentru ajutorarea copiilor cu dizabilităţi.

Cele două echipe vor intra pe teren cu tricouri personalizate, care îndeamnă suporterii să doneze 2 Euro prin SMS, la numărul 8838, aceste mesaje urmând să fie afişate şi pe tabela de marcaj, precum şi pe panourile publicitare de la stadion"
Mesajul postat de FCSB pe contul de Facebook

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  02 Aprilie 2017, 00:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează