FOTBAL  »  Superliga  »  MONDEN

FOTO Laurette, fosta prietenă a lui Ion Țiriac, a pus ochii pe un fotbalist dinamovist! Ce comentarii i-a lăsat pe Instagram

Articol de - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 21:54 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 20:05

Laurette Atindehou, 36 de ani, fosta prietenă a lui Ion Țiriac, a pus ochii pe dinamovistul Magaye Gueye, 30 de ani, proaspăt sosit la Dinamo.

Conexiunea dintre cei doi e vizibilă pe Instagram, rețea de socializare pe care amândoi sunt activi. Laurette îi dă like-uri și postează comentarii cu inimioare la aproape toate pozele jucătorului, în timp ce Magaye reacționează, la rândul său, cu like-uri la pozele ei.

Chiar dacă relația lor nu a fost confirmată oficial, cei doi par deja foarte apropiați și au ieșit și la masă împreună.

Mă ştiu cu băiatul acesta de mai mult timp. A venit în Bucureşti la Dinamo şi pentru că nu cunoaşte pe nimeni pe aici, era normal să ies cu el. Este foarte ok, cu mult bun simţ şi cred că va face treabă bună la echipa aceasta, pentru că e talentat. Mai vorbim pe telefon din când în când, am ieşit doar o dată şi nu pot să spun că am o relaţie. Chiar mă întrebau fetele de ce ies cu cineva de culoare şi am început să râd. Le-am spus să nu uite că şi eu sunt ciocolatie”
Laurette, pentru Click, acum o lună

Laurette Atindehou a fost surprinsă alături de Ion Țiriac în 2016, iar tabloidele au speculat o prietenie mai specială cu omul de afaceri. Ulterior însă, ea s-a căsătorit cu Ciprian Nistor, un afacerist condamnat apoi la închisoare pentru evaziune fiscală.

Laurette Atindehou
+43 FOTO

Citește și alte știri mondene:

Dominique, fiica lui Marius Lăcătuș, le închide ușa în nas fotbaliștilor: „Am destui în familie, nu vreau și iubit”

FOTO Partenera lui Juan Camara a venit în România după iubitul ei: „Suntem foarte fericiți la București” » Cum arată prietena fostului jucător de la Barcelona

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
tricisport
tricisport  •  20 Noiembrie 2020, 01:26
Postat de ekneb pe 15 Noiembrie 2020, 01:26

Pt mine exista un singur mister in legatura cu Laurette .... imi spune si mie cineva ce meserie are fata asta???? Daca a lucrat si ea vreodata... are carte de munca????????????????

O O O O O O O O O O O ... (meseria)

1618597915124142
Alexandru Chis  •  15 Noiembrie 2020, 07:40

Este bine ca GSP.ro trece in revista toate divele care trec dintr-un alcov in altul! Nu de alta, dar "prospaturile-vestejite" de pe la noi mai incalzezsc atmosfera CoronaVirus. Pacat ca nu au fost pe la Piatra Neamt unde atmosfera a fost realmente incendiata! Acolo isi gaseau locul aceste specimene!

ekneb
ekneb  •  15 Noiembrie 2020, 01:26

Pt mine exista un singur mister in legatura cu Laurette .... imi spune si mie cineva ce meserie are fata asta???? Daca a lucrat si ea vreodata... are carte de munca????????????????

Vezi toate comentariile (13)
Comentează