GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALERIE FOTO

Dominique, fiica lui Marius Lăcătuș, le închide ușa în nas fotbaliștilor: „Am destui în familie, nu vreau și iubit”

foto: Instagram @dominiquelacatus +15   FOTO
foto: Instagram @dominiquelacatus

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 08:11 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 09:25

Dominique Lăcătuș, fiica legendei steliste Marius Lăcătuș, a luat drumul actoriei și urmează să debuteze în serialul românesc „Adela”. Deși tatăl său a încercat s-o îndemne să ia calea sportului, Dominique a preferat să stea departe de această sferă.

Nici în viața privată Dominique Lăcătuș nu vrea să aibă de-a face cu cineva din lumea fotbalului. Într-un interviu acordat recent, ea a explicat de ce nu vrea ca iubitul ei să fie fotbalist: 

„Am în familie mulţi din fotbal, fini, naşi şi am zis: «chiar nu vreau şi iubitul fotbalist»”, a mărturisit Dominique Lăcătuș, într-un interviu pentru Antena Sport. 

Vezi o galerie foto cu Dominique, fiica lui Marius Lăcătuș:

+11 FOTO
  • foto: Instagram @dominiquelacatus

Dominique Lăcătuș va juca în serialul Adela, de la Antena 1

Moment important în cariera Alexandrei Dominique Lăcătuș, fiica legendei de la Steaua, care va juca în serialul Adela, de la Antena 1. 

Absolventă a Facultăţii de Arte Dramatice de la Madrid, Dominique Lăcătuş o va interpreta pe Tania în serialul Adela, informează Libertatea.ro. Tania este secretara lui Paul Andronic, deținătorul unui imperiu media.

„Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiţi, pe care îi admir şi de la care am ce învăţa. Personajul meu, Tania, este o fată ambiţioasă, sigură pe ea, care îşi iubeşte meseria şi care se crede unică la locul de muncă”, a declarat Dominique Lăcătuş, conform sursei citate.

Vezi și: 

Cum arată Dominique, fiica lui Marius Lăcătuș, care va juca în serialul Adela, de la Antena 1

FOTO Partenera lui Juan Camara a venit în România după iubitul ei: „Suntem foarte fericiți la București” » Cum arată prietena fostului jucător de la Barcelona

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
189254898748309
Claude SH  •  13 Noiembrie 2020, 21:40

Mai trebuia sa se adauge în titlu, e răvășitoare :))) cum adaugă o fată pe site, cum e de răvășitoare... Tipa e frumoasa, poare ca nu are nevoie de reclamă mascată. Actriță? Sa speram ca vom mai auzi de ea după acest rol

coolrider
coolrider  •  13 Noiembrie 2020, 17:10

wtf?

1ianuarie
1ianuarie  •  13 Noiembrie 2020, 15:41
Postat de dodo001 pe 13 Noiembrie 2020, 09:51

Ehee...Nu se stie cine ii aduce Cupidon. Frumoasa, dar sunt si multi fotbalisti frumosi. La inima nu poti sa-i comanzi orice ai spune. Poate ca ea e mai rezistenta fiind actrita, dar cine stie?!

Of fi frumoși,cred că fata asta caută nu doar frumusețe ci și puțină înțelepciune. E bine că nu se lasă pe “valul” familiei . Sigur va găsi ceea ce-și dorește.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează