FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Dinamovistul Mamoutou N'Diaye se iubește cu o fostă candidată la Miss Belgia » Transformare radicală, după ce a cerut-o de nevastă: „Am vrut să-mi susțin schimbarea”

Mamoutou N'Diaye și soția lui, Lindsey Van Gele +9   FOTO
Mamoutou N'Diaye și soția lui, Lindsey Van Gele

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 09:49

Mijlocașul dinamovist Mamoutou N'Diaye este căsătorit de opt ani cu o candidată la Miss Belgia, Lindsey Van Gele, care s-a convertit la islamism din dragoste pentru soțul ei.

Mamoutou N'Diaye (28 de ani) este unul dintre cei 7 fotbaliști care au îmbrăcat în premieră tricoul "câinilor" luni seară, contra Iașiului (3-0). Mijlocașul central din Mali l-a înlocuit pe Mattia Montini în ultimul sfert de oră al partidei. Africanul face parte din grupul fotbaliștilor cu care Mircea Rednic vrea să revitalizeze Dinamo în această primăvară.

Lipici la Miss

Jucătorul școlit în Belgia, acolo unde a evoluat pentru Gent, Mons, Zulte Waregem și Antwerp, este un alt fotbalist al roș-albilor care este căsătorit cu o frumusețe ce a cochetat cu un premiu de Miss. Dinamo atrage astfel de jucători. 

După Adam Nemec, căsătorit cu ex-Miss Slovacia, a sosit un alt atacant în Ștefan cel Mare, Thanasis Papazoglou, care are o soție ce-a reprezentat Grecia la Miss Univers. Iar N'Diaye este căsătorit de mai bine de 8 ani cu o candidată la Miss Belgia 2012, Lindsey Van Gele. Dragostea a fost atât de mare între cei doi încât, după căsătorie, frumoasa blondă s-a convertit la islamism, religia soțului.

Aisha

Mai mult, Lindsey și-a luat un nume musulman, acum se numește Aisha. Transformarea a fost de amploare și i-a surprins mult și pe cei din țara sa natală. Femeia a renunțat la a mai consuma carne de porc sau orice băutură alcoolică și nu mai poartă fuste scurte. La o gală a fotbalului belgian din urmă cu 4 ani, ea a evitat să poarte ținute vestimentare care să-i descopere corpul! Motivând că o face din respect pentru religia familiei sale.

"Am devenit musulmancă atunci când Mamoutou mi-a cerut mâna. Un mariaj civil nu era de ajuns pentru mine, am decis să fie și pe cale religioasă. Mai mult, am dorit să-mi susțin schimbarea mea", a declarat doamna N'Diaye pentru "Het Laatste Nieuws". 

lindsey van gele 5 +10 FOTO

Convertirea religioasă nu a schimbat-o mult pe soția dinamovistului, a dezvăluit ea. Bea mai multe băuturi carbogazoase și recită câteva versete din Coran. Se roagă de fiecare dată înainte de a merge la culcare.

Fosta pretendentă la coroana Miss a studiat managementul la Universitatea din Gent, acolo unde l-a cunoscut pe Mamoutou. Pe vremea când mijlocașul central evolua în prima divizie belgiană, Lindsey era considerată printre cele mai frumoase consoarte de fotbaliști din Jupiler League. 

5 goluriîn 76 de meciuri a strâns N'Diaye în prima ligă belgiană, pentru Gent, Zulte și Antwerp

 

5 partidea adunat africanul în grupele Europa League pentru Zulte Waregem. Cu această echipă a jucat și-n preliminariile Champions League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dakesis
dakesis  •  06 Februarie 2019, 11:13

stie romanul despre islam cat stie Mohammed despre salam. Niste neghiobi isi dau si ei cu *** in fata pe aici... Cat despre muierea asta - paguba-n ciuperci - si-asa avea nisto solduri cabaline:) E viata lor, sa fie sanatosi, si romanii ceva mai deschisi la minte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  06 Februarie 2019, 10:34
Postat de Eugen Pan pe 06 Februarie 2019, 10:30

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

696679090441661
Eugen Pan  •  06 Februarie 2019, 10:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează