FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Lux la prezentare » Cât a cheltuit Dănciulescu pe "ceasul de director general"

FOTO: Instagram Ionel Dănciulescu
FOTO: Instagram Ionel Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 18:23

Ionel Dănciulescu a fost prezentat azi în funcția de director general la Dinamo, post ocupat ultima oară de Adrian Mutu. 

La prezentarea oficială care a avut loc azi la sediul clubului de la RIN, Dănciulescu s-a afișat cu un ceas de lux Panerai "Radiomir", obiect care a costat 11.600 de euro!

Dănciulescu e un fin pasionat al ceasurilor de lux. În cantonamentul din Cipru, acesta s-a afișat cu un ceas Zenith Defy Chronograph, obiect în ediție limitată care costă 18.000 de euro!

Oficialul dinamovist mai deține un model din gama Panerai, un "Luminor" pe care a cheltuit o sumă mai mică, dar și un Rolex DSSD 44MM, cotat la aproximativ 15.000 de euro. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
306640699727631
Nae Ionescu  •  22 Martie 2018, 13:13

ATI UITAT CA SI MUTU SI-A LUAT UN CEAS DE CIRC PE CIND ERA LA CHELSEA? ACUM CE VRETI SI VOI SA FIE PASCALA , EINSTEIN NEA DANCIULESCU ? ASA II STA BINE CELUI PE SCAUN MARE LA DINAMO... BALSOI ERA... TOT CE E MARE ESTE FRUMOS... NU? DAR MAI STI POATE CA ARE ACASA SI ENCICLOPEDIA BRITANNICA! SI CE BUNE SINT CASIO DE 10 *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigelos
gigelos  •  22 Martie 2018, 10:18

Manager ba , manager .Duce firma pan la cer ... papagalii ... era mai modesta *** , pardon corbul , manager ....maiculitza

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  22 Martie 2018, 08:07

Penibila lumea, sa stea la fotografie aratindu-si ceasul ! Nu ma asteptam ca Danciulescu sa faca asta.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează