FOTBAL  »  Superliga  »  STADIONUL GHENCEA

FOTO Noi imagini de pe Ghencea publicate de CNI! Cum arată acum arena pe care Steaua a scris istorie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 19:13

Compania Națională de Investiții a publicat azi noi imagini de la demolarea stadionului "Steaua". Lucrurile par că se mișcă cu o viteză foarte mare.

Buldozerele au dat deja jos toate scaunele și au început deja îndepărtarea pământului de sub tribune.

Mai mult, fațada tribunei oficiale a rămas fără geamuri, totul fiind spart. Acum arată ca o clădire părăsită de mult timp.

Arena care a împlinit 44 de ani trebuie să fie demolată în două luni, urmând ca imediat să înceapă reconstrucția noului stadion, unul modern de peste 30.000 de locuri.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (26)
catalynn
catalynn  •  05 Septembrie 2018, 23:53
Postat de legendavisinie pe 05 Septembrie 2018, 20:46

Se dărâmă cazarma 1950.

Vezi ca se darama scaunul lui Dragnea, si fara el nu prea va vad bine! :-)))

catalynn
catalynn  •  05 Septembrie 2018, 23:49

Evident de Templu ma leaga practic toate bucuriile traite in fotbal, dar pe de alta parte era timpul ca o echipa ca Steaua sa aiba un stadion demn de acest secol! In plus, cu ocazia asta dispare si ultima urma a trecerii ciobanului prin Ghencea! Crede ca va juca cu Academica Clinceni (fcsb nu va mai exista pana atunci!) in Ghencea?! Io cred ca va reevalua, nu de alta dar nu o sa ii placa primirea care de care va avea parte! :-)))

sala_dalles
sala_dalles  •  05 Septembrie 2018, 22:36

Ba hai ca nu am timp . Nu sunt nici pensionar si nici asistat social in occident . Steaua nu va artinge performanta din puternicul stat comunist in vecii vecilor. Trei semifinale din cea mai puternica competitie europeana de la acea vreme . Doua finale si doua cupe europene . Hai Pa. Liber la nimic. Demagogie .

Vezi toate comentariile (26)
Comentează