FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CONCORDIA CHIAJNA 0-2

FOTO Ovidiu Hațegan și Ciprian Danșa, actori negativi în play-out » Greșeli în Sepsi - Chiajna

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 20:00

Ovidiu Hațegan a greșit din nou în Liga 1, de data aceasta în play-out. "Centralul" a avut alte greșeli mari în meciul Sepsi - Concordia Chiajna 0-2. 

În minutul 63, Sepsi a restabilit egalitatea, dar golul a fost anulat, tușierul Ciprian Danșa considerând că mingea trimisă din flancul drept de Filipe Oliveira a depășit linia cu toată circumferința înainte de centrare. Hațegan a mers pe mâna colegului din brigadă, dar reluările arată însă că decizia a fost una greșită, iar golul lui Hadnagy trebuia validat. 

"Chiar nu înțeleg de ce Danșa ridică fanionul, avea excelent plasat! Mingea nu depășește niciodată, niciodată cu toată circumferința terenul!"
Constantin Zotta, expert TelekomSport

vlcsnap 2018 05 07 20h27m06s100

*FOTO: Captură TV Telekom Sport

O altă greșeală importantă s-a petrecut 3 minute mai târziu, când Concordia și-a majorat avantajul. Paul Batin a fost lansat ideal de Bawab, a trecut de goalkeeper-ul Niczuly, dar în cădere l-a lovit pe acesta. Hațegan a lăsat jocul să continue, iar vârful Concordiei a înscris din unghi. 

vlcsnap 2018 05 07 20h27m06s105
*FOTO: Captură TV Telekom Sport

"Golul nu trebuia să fie validat. Pe direct nu am observat cum Batin îl calcă pe Niczuly, dar e fault fără discuții!"
Constantin Zotta, analist TelekomSport

În plus, covăsnenii au mai reclamat o lovitură de pedeapsă în minutul 82, când Babici intră cu toată forța în Sato și îi blochează drumul spre poartă și posibila pasă pentru colegi. Și cei de la Chiajna au solicitat 11 metri în minutul 4 când C. Dima pune mâna pe Batin și cade în careu.

Vezi aici desfășurarea liveTEXT a meciului de la Sfântu Gheorghe 
 VIDEO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
sakamoto
sakamoto  •  08 Mai 2018, 11:51

La meciul Poli Timisoara-voluntari, coltescu a fost eroul-negativ-al partidei. Doua lovituri de la 11m-inventate pt voluntari-si un jucator timisorean eliminat-a proasta-de catre prazar. Meci trintit de arbitru. Se urmareste cu tenacitate, retrogradarea Politehnicii Timisoara. Mafia stapineste murdarul fotbal romanesc, DNA doarme...Poate UEFA si FIFA vor pune lucrurile la punct si vor elimina Mafiotul fotbal romanesc, din Europa si din fotbalul international. Pina cind Mafia din fotbalul romanesc, va fi eradicata. Rusine!

106683413108068
Francisc Dascal  •  08 Mai 2018, 11:35
Postat de 1prezescu pe 08 Mai 2018, 09:21

Hategan este o nulitate in arbitraj !! Dincolo de sanctiuni ce merita,trebuie retras din arbitrajul international si trimis in esalonul secund si mai jos !!!!!!!SEPSI OSK,o echipa cinstita si corecta,avand si valoare,este furat si vanat de la inceputul campionatului!! 11 m neacordati sau acordati cand era inexistent...goluri anulate....cartonase acordate aiurea...etc... Fotbalul romanesc este bolnav !!

FOARTE CORECT SCRIS.KOREKT!!!!!!!!KOREKT!!!!!!!

whiteredarad
whiteredarad  •  08 Mai 2018, 10:27

Cruciada impotriva lui hategan continua. Pentru o decizie a tusierului, care nici nu poate fi , vlar contrazisa este facut vinovat centralul. Apoi "analistul " Zotta spune ca golul trebuia anulat, dar "calcarea" aproape sigur a portarului s-a produs dupa lovirea mingii, care a intrat in poarta. E clar ,contra lui Hategan, care nu place clanului Craciunescu& GSP&DIGI sint puse toate tunurile. Ii sint disecate video toate deciziile. asa sintem noi distrugem varfurile, ca sa promovam un Barsan, un Avram , un Comanescu sa il cautionam , vesnic pe Tudor. In fond spiritul asta distructiv se vede ...in toate, de la politica....la sport !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close