FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Pace între FCSB și CFR Cluj? Gestul pe care l-a făcut MM Stoica în timp ce Bogdan Mara era în direct la TV :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 17:42

Managerul sportiv al lui CFR, Bogdan Mara, a fost prezent la meciul pe care România l-a pierdut cu Olanda, scor 0-3. La fel și steliștii Mihai Stoica, Nicolae Dică și Marius Ianuli.

Deși cele două părți s-au atacat destul de dur în ultima vreme, MM a făcut un gest prin care a arătat că relațiile nu sunt așa rele.

În timp ce Mara vorbea la microfon, oficialii liderului din Liga 1 au trecut pe lângă el, iar MM l-a împins ușor pe directorul sportiv de la CFR. Toată lumea a râs, iar Mara a explicat la TV Digi Sport:

"Pe teren suntem rivali, fiecare apără echipa la care muncește. În afara terenului suntem prieteni, ne salutăm, ne respectăm. Am lucrat împreună. Când vine meciul, fiecare își apără echipa".

"Nu poți să-ți ascunzi incompetența în spatele unor acuze asupra CFR-ului. Mă refer aici și la MM Stoica, și la Nicolae Dică. MM a mâncat o pâine cu Dan Petrescu la Urziceni, tactica era aceeași și atunci și o lăuda. Acum și-a schimbat părerea. Să se uite la ei în vestiar!"
Bogdan Mara, în urmă cu 2 luni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  16 Noiembrie 2017, 08:52

Asa fac si politicienii. La TV *** iar 'dupa', merg la gratare in vie !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Noiembrie 2017, 07:53

CFR-istul Mara...

maradona5
maradona5  •  15 Noiembrie 2017, 19:50

Iar ne da fituica de impachetat peste stiri cu puscariasi, ieri era poza mare pe prima pagina cu ciobanul dupa umilinta cu Olanda. Propun sa isi schimbe numele in ghp.ro (***) daca nu vor sa inceapa un business lucrativ de ambalat produse piscicole

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează