FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI 0-1

FOTO Panică la Botoșani! Un jucător a ajuns de urgență la spital!

Captură TV Digi Sport +3   FOTO
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2016 20:02

Andrei Burcă, jucătorul lui FC Botoșani, s-a accidentat în minutul 37 al partidei cu FC Voluntari, scor 0-1, după ce s-a dat cap în cap cu Bordeianu.

Burcă a primit îngrijiri medicale din partea staff-ului medical și a continuat meciul, însă la pauză a acuzat dureri de cap și amețeli.

Doctorul a decis ca jucătorul să fie transportat de urgență la spitalul județean pentru investigații suplimentare, iar în locul lui Burcă a intrat Plămadă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  18 Noiembrie 2016, 23:44

Iar "panică" la jesepe! Ăla a continuat să joace, bine-mersi, după care medicul a decis, pentru mai multă siguranță, să-i facă nişte investigații suplimentare normale la spital. Unde e panica??? Vă spun tot eu: în capetele înfierbîntate şi seci ale panicaților ăstora care se țin de condeie. Atîta prostie ca la ne.ghiobii ăştia nu găseşti ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  18 Noiembrie 2016, 20:53

Iar "panică" la jesepe! Ăla a continuat să joace, bine-mersi, după care medicul a decis, pentru mai multă siguranță, să-i facă nişte investigații suplimentare normale la spital. Unde e panica??? Vă spun tot eu: în capetele înfierbîntate şi seci ale panicaților ăstora care se țin de condeie. Atîta prostie ca la ne.ghiobii ăştia nu găseşti nici la ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

166519390404871
Cristian Gherasim  •  18 Noiembrie 2016, 20:47

Arbitrii romani sunt groparii fotbalului romanesc.Astazi la Botosani din partea arbitrajului am primit toti spectatorii prezenti la meci o lectioe de sfidare si nesimtire.Centralul din Pitesti a fost dezastruos refuzand printre altele un penalty clar si eliminare .La fel si tusierul din Suceava a arbitrat impotriva Botosaniului.Daca cei din conducerea arbitrajului nu se gandesc sa excluda din fotbal asemenea personaje ne meritam soarta.Trebuie readusi arbitrii straini.Macar aia stim ca nu arbitreaza la misto.Ce se intampla in fotbalul romanesc la nivel de arbitraj e strigator la cer.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează