FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV 4-0

FOTO Petrecere de poveste într-un oraş roş-albastru » Imagini unice de la sărbătoarea Stelei în centrul Bucureştiului

Articol de , - Publicat miercuri, 29 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 29 mai 2013 00:16

Steliştii au sărbătorit cu mult fast, mai ales în centrul Bucureştiului, unde peste 20.000 de suporteri au creat o atmosferă senzaţională, iar jucătorii s-au dezbrăcat şi au făcut show.

La înălţime, şi la propriu şi la figurat
Steliştii au plecat de la Arena Naţională într-un autocar descoperit branduit cu însemnele şi culorile clubului. Jucătorii au prezentat trofeul celor de pe stradă care au însoţit drumul campionilor.

573400-bucurie-steaua-autocar.jpg

Revelion în luna mai
Suporterii au aprins torţe şi au aruncat zeci de petarde, atmosfera în centrul Bucureştiului fiind la fel ca de Anul Nou. Fanii au imortalizat cele mai încinse momente.

573399-bucurie-steaua-autocar-9.jpg

Presa şi fanii, antemergători
Autocarul n-a mai avut nevoie de nici o maşină de Poliţie, suporterii şi maşinile televiziunilor mergînd în faţa campionilor. Printre ei, mulţi fani cu mesaje care făceau trimitere la titlul 24.

573396-bucurie-steaua-autocar-6.jpg

Steaua dă ora exactă
Ceasurile pe care Primăria Capitalei le-a amplasat în Piaţa Constituţiei au fost de mare ajutor pentru unii suporteri, să privească întreaga petrecere de la nivelul jucătorilor.

573398-bucurie-steaua-autocar-8.jpg

Şampanie Dom Chiricheş
După ce s-a urcat în autocar, deşi şchiopăta vizibil, Chiricheş a destupat o altă sticlă de şampanie şi le-a făcut o baie suporterilor care se aflau atunci în jurul maşinii.

573392-bucurie-steaua-autocar-2.jpg

Sărbătoare cu trabuc şi bere
După ce au făcut show şi pe stadion, cei "3 muschetari", Szukala, Georgievski şi Pîrvulescu, au dat drumul fiestei şi în autocar. Polonezul şi-a aprins un trabuc, în timp ce fundaşul dreapta a băut o bere "Steaua 24".

573391-bucurie-steaua-autocar-1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (67)
djcucu
djcucu  •  29 Mai 2013, 12:51

Pe ce loc a terminat Dinamo campionatul?

rad1cal
rad1cal  •  29 Mai 2013, 11:31
Postat de legendavisinie pe 29 Mai 2013, 11:28

Noi NU mai avem finantator inculpat penal. Noi am protestat impotriva lui. Jucatorii nostri nu au aparut cu mesaje infantile de genul "5>3". Rapid si-a jucat corect sansele, a luptat cinstit in campionat, desi jucatorii erau neplatiti si clubul virtual retrogradat. Diferentele sunt evidente.

Da ma, stim, sunteti cei mai curati, cei mai frumosi si cei mai destepti. Eu zic sa nu ne mai bagati in seama si sa vorbiti intre voi, ca sa fie bine pentru toata lumea.

legendavisinie
legendavisinie  •  29 Mai 2013, 11:28
Postat de bai1coi pe 29 Mai 2013, 11:19

Si al vostru coposel o sa ajunga tot unde e gigi, e o problema de timp. Singura diferenta e ca voi nu ati castigat campionatul, in rest aveti acelasi tip de caractere in conducerea echipei. Nu mai reprezenati de mult ceea ce spuneti!

Noi NU mai avem finantator inculpat penal. Noi am protestat impotriva lui. Jucatorii nostri nu au aparut cu mesaje infantile de genul "5>3". Rapid si-a jucat corect sansele, a luptat cinstit in campionat, desi jucatorii erau neplatiti si clubul virtual retrogradat. Diferentele sunt evidente.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează