FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI CONCORDIA CHIAJNA 2-1

FOTO Probleme mari de arbitraj în Liga 1 » Meci cu 3 penalty-uri neacordate!

Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor
Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 20:55

FC Botoșani a câștigat disputa de pe teren propriu, 2-1 contra Concordiei Chiajna, într-o partidă cu mari probleme de arbitraj.

La finalul meciului, Ion Crăciunescu a analizat fazele controversate și a ajuns la concluzia că centralul Iulian Călin nu a acordat trei lovituri de la 11 metri: două în favoarea Botoșaniului și una pentru Concordia Chiajna.

În minutul 45+2, la scorul de 1-0 pentru Chiajna, Mihai Roman a trecut de doi apărători ai ilfovenilor și a fost oprit în careu de Feussi, la o fază la care Roman a rămas întins pe gazon în urma contactului. 

Verdictul lui Ion Crăciunescu: penalty.


Foto: Captură TV Digi Sport

În minutul 77, la scorul de 2-1 pentru Botoșani, Olimpiu Moruțan a văzut al doilea cartonaș galben pentru simulare, după ce a căzut în careu în urma unui duel cu Tipurici. Deși mijlocașul Botoșaniului a cerut lovitură de la 11 metri, Iulian Călin a decis să-i acorde "galben". 

Verdictul lui Ion Crăciunescu: penalty.


Foto: Captură TV Dolce Sport

În minutul 88, a venit rândul oaspeților să ceară lovitură de la 11 metri la o fază la care Cristescu a rămas singur cu Cobrea și a fost lovit de goalkeeperul gazdelor, după ce a reluat mingea peste poartă. Nici de această dată centralul partidei nu a arătat punctul cu var.

 Verdictul lui Ion Crăciunescu: penalty.

 
Foto: Captură TV Dolce Sport

"Au fost două penalty-uri neacordate, la mine în prima repriză și la ei în repriza a doua" Mihai Roman, la TV Dolce Sport

 "Penalty mai clar decât la Cristescu nu am văzut" Vasile Miriuță, la LookTV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
166519390404871
Cristian Gherasim  •  22 August 2017, 08:34

Pai ...ca sa fie circul complet Miriuta zice ca nu i s-a dat penalty la Botosani in minutul 88 si de-aia a pierdut.Uita ca ala de la centru care nu merita macar sa-i pronunt numele n-a vazut 2 penalty-uri clare la Roman si Morutan.In plus Morutan a primit rosu gratuit si va rata si meciul cu Steaua.Si ca sa vezi ce scarba de om ?!!!Roman tavalit in carau ,urla de durere ,medicii au intrat pe teren sa-i acorde ingrijiri ,iar el macar nici nu s-a sfiit sa mearga sa vada ce are.Aceasta aroganta le este permisa ,cred ca si sunt incurajati din moment ce Comisia de Arbitraj nu ia nici o masura

doze
doze  •  21 August 2017, 22:21

pai el avea under 3.5 pe bilet.

100002473541087
Danut Ognean  •  21 August 2017, 22:14

iulian calin un nou arbitru gigist

Vezi toate comentariile (4)
Comentează